Martien de Jong (midden), een terechte winnaar! FOTO REIN NUITEN
Martien de Jong (midden), een terechte winnaar! FOTO REIN NUITEN Rein Nuiten

Winst voor Martien de Jong van BC 't Palet

ETTEN-LEUR - Het zat er al een tijdje aan te komen. Martien de Jong speelde in januari 2019 heel tactisch, toen hij merkte dat Piet Verhoeven niet zijn beste dagen had. Met recht is Martien dus de winnaar van het januari-klassement. Proficiat Martien met een mooie 28,11 gemiddeld.

Rein Nuiten kwam nog heel kort. Helaas kwam hij 4 punten (2 scores) te kort op de laatste speeldag om Martien van de winst te houden. Hugo Noback komt met een gemiddelde van 27,67 ook eervol op het podium!. De middenmoot met Piet Verhoeven, Jan van der Wal, Ries Jaspers en Johan Hoppenbrouwers zijn ook geen sukkelaars en kunnen zo maar volgende maand meedoen om de winst. Kees Naalden voert de achterhoede aan op de voet gevolgd door Gonnie van der Wal en Tonny Geldtmeijer. Piet Vermunt heeft, door verschillende omstandigheden, slechts 6 partijen gespeeld en dan ook nog eens pech dat de resultaten daarvan tegenvallen. Met 24,00 gemiddeld heeft Piet deze keer de "rode lantaarn". Volgende keer beter Piet!

Vrijdag 1 februari is alweer gebleken dat ook beugelbollen rond zijn en niet altijd doen wat de speler ervan verwacht. Een flitsende start van Johan Hoppenbrouwers en Tonny Geldtmeijer die al hun gespeelde partijen winnend afsloten. Flitsend ook begon Martien de Jong. Maar in zijn tweede partij, samen met Jan van der Wal tegen Hugo Noback en Ries Jaspers, ging het totaal mis. Slechts 12 punten. Daar moeten we ver voor terug in de geschiedenis van BC 't Palet om zo een groot verlies terug te vinden. Dat beloofd dus een enerverend februari-klassement te worden! [l]