REL / RCC Dames 1. FOTO LEONE
REL / RCC Dames 1. FOTO LEONE Leone

Rugbyclub Etten-Leur

ETTEN-LEUR - REL Dames voelt zich fantastisch.... Stralende koppies na de wedstrijd afgelopen zondag tegen de Blue Panther Dogs! Want gewonnen was er en flink ook!!! Maar liefst 11 tries en 6 conversies zorgden voor de eindstand van 67-0.

Er was een prachtige stijgende lijn te zien in het samenspel. De aanvallen werden steeds beter opgezet met steeds meer support. Roza en Leatitia wisten daardoor een of meerdere try te drukken, geconverteerd door Serena en Desiree. De tweede helft was er geen houden meer aan. Iedereen was "on fire" waarna try na try werden binnegelopen. Charlotte maakte haar eerste try van het seizoen en ook Sera liep nog 2 try's binnen en wist er nog twee te converteren met een dropkick. Onze topscorer Roza liep in de wedstrijd maar liefst 7 tries binen! Marjolein speelde haar eerste wedstrijd ooit en heeft 50 minuten alles gegeven. Er kwam duidelijk naar voren hoeveel onze dames gegroeid zijn sinds de start van dit seizoen. Ze gaan steeds meer samenwerken als team. Lijnen worden uitgepasst, er wordt steeds meer ruimte gezocht en gevonden. Ook worden er steeds meer fases gespeeld. De voorwaartsen werken hard om ruimte te creƫren voor de lijn, zodat zij ruimte krijgen hun snelheid te benutten. Iedereen heeft keihard gewerkt en prachtige dingen laten zien! Een super teamprestatie! De woman of the match was voor onze topper Mandy, een fantastische teamspeler die altijd alles geeft! Ook deze wedstrijd gaf ze weer 110%! De tegenstander koos onze Leatitia uit als woman of the match , onder andere vanwege haar hand off die "lethel" is. Een zeer trotse coach en trainer!

Meer weten?

Wil je meer weten van de Rugby sport?? Kom langs op trainingsavonden (dinsdag & donderdag) van 18.30 tot 19.30 / 20.00 uur jeugdtrainingen en van 20.00 tot 22.00 uur senioren training op ons sportpark aan de Kempenerrandweg (Sportpark De Streek). [l]