KV Focus Korfbal uitslagen en programma

ETTEN-LEUR - Afgelopen weekend was iets beter wat betreft de resultaten. Maar niet alle teams hadden het gemakkelijk. Bij de enigste thuiswedstrijd van Focus C1 tegen Juliana C3 gingen de wedstrijd punten toch mee naar Oud Gastel. Gezien de uitslag ook verdiend.

Focus B2 behaalde in Tholen een nipte overwinning tegen het sterke Emergo B1. Deze strijd werd met een punt verschil beslist in het voordeel van Focus B2. Een prima resultaat.

In Veldhoven had Focus B1 het een stuk moeilijker tegen de plaatselijke club SDO B2. Die waren te sterk voor de ploeg uit Etten-Leur/Zevenbergen.

Focus A1 wist in Tilburg een spannende strijd te winnen van Tilburg A2.

Focus 3 kon in Klundert niets inbrengen tegen het veel te sterke DSO 5 en Focus ging dan ook roemloos ten onder. Hetzelfde was het resultaat van Focus 1 die in Maastricht totaal niets kon uitrichten tegen een ontketende Maastricht 1.

Een rare wedstrijd speelde Focus 2 in Klundert tegen DSO 4. Het werd nu echt een wedstrijd met twee gezichten. Eer Focus 2 in de gaten had dat ze aan het korfballen waren was het bijna te laat. Ze kwamen met 3-0 achter te staan eer ze zelf met 2 doelpunten de stand wat dragelijker wisten te maken. Maar toch bleven ze achter de feiten aanrennen en kwamen totaal niet in hun spel. Met de rust was de achterstand dan ook opgelopen naar 7-3. Het eerste wapenfeit in de tweede helft was weer van DSO en na 10 minuten spelen begon het te lopen bij Focus. De laatste 20 minuten van de 2e helft werd een ware inhaalrace. Als ze de gehele wedstrijd zo hadden gespeeld had er meer ingezeten dan het nu behaalde gelijkspel. Prima resultaat maar dan ook jammer er had meer ingezeten. Doelpunten in deze teamprestatie werden gescoord door: Selina vijfmaal , Evelien tweemaal en Suus, Esther en Jan elk eenmaal.