Zomerschoolprogramma 2019

ETTEN-LEUR - Gaat u mee met een stadswandeling naar Gorkum? Zin in een workshop Pentekenen of iets fleurigs maken met een Ikebana workshop? Of blijft u liever dicht bij huis en wilt u in de Basiliek van Oudenbosch rondgeleid worden en daarna het Zouavenmuseum bezoeken en halverwege een kop koffie of thee drinken met iets lekkers in Saint Louis?


Misschien gaat u liever op de sportieve toer en fietst u mee van Klundert via Standdaarbuiten naar de Meeshoeve om daar, na een drankje, bij Stampersgat de Mark over te steken om weer richting huis te gaan...

Het is een kleine greep uit het aanbod dat de Zomerschool voor senioren in de maanden juli en augustus van 2019 voor u in petto heeft.

Onlangs is het definitieve programma rond gekomen. Nu worden de afspraken gemaakt en binnenkort de teksten voor het boekje geschreven.

Zin om er met de Zomerschool op uit te trekken? Eind maart verschijnt het programmaboekje 2019. Op het intekenformulier in het boekje kunt u uw wensen kenbaar maken.

De Zomerschool is een initiatief van Surplus Welzijn en wordt gedragen en uitgevoerd door vrijwilligers. Op de Facebookpagina www.facebook.com/zomerschoolwestbrabant en via de bode wordt u verder geïnformeerd.

We hopen op een prachtige zomer met mooie activiteiten! [l]