Toneelvereniging Mag Het Licht Uit gaat er weer voor

ETTEN-LEUR - De repetities zijn in volle gang en aangevuld met een stel enthousiaste nieuwe spelers gaan we er weer voor! Toneelvereniging Mag Het Licht Uit brengt in maart 2019 weer een avondvullende voorstelling op de planken.

Het gekozen toneelstuk voor 2019 is de rollator revolutie, een dolkomisch blijspel in vier bedrijven, geschreven door Maurits Keyzer. Ook dit jaar tekent Bart Mathijssen weer voor de regie.

'De rollator revolutie', het verhaal

Bejaardentehuis de Toekomst is ontstaan uit een fusie tussen twee kleinere tehuizen: het chique rusthuis Edelburcht en het volkse bejaardentehuis de Plets. Deze fusie gaat niet op rolletjes. De bewoners kunnen elkaar niet luchten of zien en een verschrikkelijke directrice zaait angst en terreur. Maar wanneer een mysterieuze bejaarde heer zijn intrek neemt, slaan de bejaarde damesharten flink op hol! Eén ding is zeker: van een rustige oude dag is totaal geen sprake meer!

Voorstellingen

De voorstelling begint om 20.00 uur (deur open om 19.30 uur). Inclusief pauze duurt de voorstelling tot ongeveer 22.30 uur. De voorstellingen zijn te zien in het Turfschip in Etten-Leur op vrijdag 22 maart, vrijdag 29 maart en zaterdag 30 maart. Bestel je tickets vast online via www.toneelverenigingmaghetlichtuit.nl. Losse verkoop: Bruna, van Bergenplein.

Interesse in theater? Niet spelen, wel meedoen?

Toneelvereniging Mag Het Licht Uit heeft dringend hulp nodig. Bijvoorbeeld mensen die de PR voor hun rekening kunnen/willen nemen, mensen die goed zijn met styling, grime, social media en mensen die het leuk vinden om af en toe dingen voor onze club te regelen. Heb je interesse, of wil je eerst meer weten? Stuur een mailtje naar maghetlichtuit@gmail.com en wie weet spreken we je binnenkort. [l]