Vierde Tafeltennistoernooi voor basisschoolleerlingen

ETTEN-LEUR - Op donderdag 7 en vrijdag 8 maart wordt in de Tanakahal het vierde Tafeltennistoernooi voor basisschoolleerlingen georganiseerd onder de naam: Table Stars: The Battle. Vrijwel alle basisscholen in Etten-Leur hebben inmiddels uitnodigen ontvangen, zodat de kinderen zich aan kunnen melden. Op deze dag zullen de kinderen sportief gaan strijden om de vele prijzen.

De groepen 5 en 6 strijden op donderdagmiddag van 13.00-16.00 uur om de prijzen, terwijl groep 7 op vrijdagochtend van 10.00-13.00 uur en groep 8 vrijdagmiddag van 14.00-17.00 uur de strijd aangaat.

De 4 Heemskinderen

Ook dit jaar is er door de kinderen naast vele individuele prijzen ook weer een scholenprijs te winnen. De best presterende school wint de wisselbeker en mag deze maar liefst een jaar behouden. Op dit moment is de beker in het bezit van basisschool De 4 Heemskinderen. De deelnemers van deze school bleken afgelopen jaar in de breedte de sterkste te zijn. De eerste editie van The Battle werd gewonnen door basisschool D’n Overkant, terwijl een jaar later De Pontus met de eer ging strijken. Drie edities, drie verschillende winnaars!

Inschrijven

Alle leerlingen van de groepen 5 t/m 8 hebben inmiddels een inschrijfformulier ontvangen. De inschrijfdatum sluit op vrijdag 22 februari. Via de e-mail kun je je ook opgeven. Vermeld bij aanmelding je naam, groep en telefoonnummer. Je kunt je inschrijfformulier afgeven bij je juf of meneer of mailen naar rob.dutchie@ziggo.nl.

Voor meer informatie kun je terecht bij Rob Verschuren (06-51561929 of mailen naar bovenstaand emailadres). [l]