RREL start opstapgroep hardlopen

ETTEN-LEUR – Loopvereniging Road Runners Etten-Leur start op 12 maart een opstapgroep voor mensen die graag aan hun conditie willen werken. Heb je geprobeerd individueel te lopen, al of niet aan de hand van een beginnersschema, maar het lukt niet om de regelmaat erin te krijgen, ben je het stilzitten beu, heb je moeten stoppen vanwege een blessure en heb je dat kleine duwtje in de rug nodig, dan is de opstapgroep een mogelijkheid voor je om te starten.

Wat kunnen we je bieden? We bieden je een trainingsopbouw, waarin je op een verantwoorde manier binnen 13 weken 5 kilometer kunt hardlopen. Dit alles onder deskundige begeleiding van onze gediplomeerde looptrainer(s). Uiteraard schenken we ook aandacht aan de warming-up, kracht en spieroefeningen, loopscholing, loophouding, blessurepreventie en natuurlijk schoeisel en kleding. Na afloop van deze opstapgroep ben je niet verplicht om lid te worden van RREL, al verwelkomen wij je vanzelfsprekend met open armen.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Voor iedereen vanaf 16 jaar met een redelijke gezondheid. Beschikt u over een gezonde mentaliteit en een stukje doorzettingsvermogen dan is dit iets voor jou. Samen met andere beginnende lopers het leuke van hardlopen ontdekken.

Trainingen

De trainingen vinden plaats iedere dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur vanaf de kantine van de korfbalvereniging Focus aan de Olympiade 41, 4873 DA te Etten-Leur.

Informatieavond

Op dinsdag 26 februari is er een informatieavond over deze cursus.

De cursus zelf start op dinsdag 12 maart.

Wil je aansluiten bij deze groep, inschrijven kan via volgende e-mailadres: opstap@rrel.nl. Voor meer info: www.rrel.nl. [l]