Het bestuur van SIVEL. FOTO KEES NANNES
Het bestuur van SIVEL. FOTO KEES NANNES Kees Nannes

Meefeesten op Internationale Vrouwendag

ETTEN-LEUR - Ter attentie van alle vrouwen vanaf 16 jaar uit Etten-Leur en omgeving: SIVEL (Stichting Internationale Vrouwendag Etten-Leur) is weer druk aan het voorbereiden om voor u een spetterend feest te organiseren voor Internationale Vrouwendag. Dit jaar vieren wij deze bijzondere feestdag op vrijdag 8 maart in Wijkgebouw De Linde, (naast de brandweer) vanaf 19.00 tot 23.00 uur.

Vrouwendag in Etten-Leur is een echt feest, met onder andere: swingende (Conga’s) muziek en dans, heerlijke tapas en koekjes uit diverse landen, een modeshow en een spetterende loterij met veel mooie prijzen. Daarnaast zijn er verschillende stands waar vrouwen zich kunnen oriënteren op mode producten. En, onze vrouwelijke DJ krijgt de dames zonder twijfel de dansvloer op. Ook verheugen wij ons op de aanwezigheid van onze burgemeester Miranda de Vries.

Toegangskaarten zijn alleen op de avond van 8 maart te krijgen aan de zaal. Deze toegangskaarten zijn inclusief één consumptiebon en een portie heerlijke thuis gemaakte hapjes uit diverse landen. Dankzij enkele gulle gevers uit de detailhandel en een subsidie van de Gemeente kunnen wij deze avond organiseren. Wij hopen jullie, evenals vorige jaren, in groten getale te mogen verwelkomen. Neem zoveel mogelijk vrouwen mee. Gezellig een keertje zonder man en kinderen. [l]