Meerdaagse reis KBO Leur

ETTEN-LEUR - Op deze reis hebben wij afgelopen jaar zoveel positieve reacties ontvangen dat de vraag gesteld is, kunnen wij er dit jaar weer naar toe. Wij hebben daarom besloten om deze reis wederom te organiseren.

De datum is vastgesteld. Vertrek op dinsdag 29 oktober en terug op zaterdag 3 november. Vertrek om 9.00 uur vanaf parkeerplaats Turfschip.

Bij aankomst krijgt u een lunch aangeboden. Koffie/thee in het hotel de gehele periode. Vier maal ontbijtbuffet 4 maal lunch of lunchpakket 4 maal een dinerbuffet. Dagelijks van 16.00 tot 17.00 uur gebak. Dagelijks vanaf 17.00 tot 24.00 uur onbeperkt drank. Inclusief drie maal een dagtocht, die weer anders zijn dan die van het vorige jaar. Op de terugreis krijgt u ook nog een broodmaaltijd aangeboden. Annuleringsverzekering is inbegrepen. ’s Avonds is er vermaak zoals bijv. kegelen, biljarten, dansen in de pub. Voor de liefhebbers is er een sauna en een zwembad in het hotel.

U doet een minimale aanbetaling die wordt dan in mindering gebracht op de totale reissom die u bij aankomst in het hotel moet voldoen.

Voor info: Adrie Slagter, tel. 06-20353797, Korte Brugstraat 80. [l]