Huurdersoverleg HBV

ETTEN-LEUR - Maandagavond 25 februari houdt de HuurdersBelangenVereniging Etten-Leur het Huurdersoverleg. Tijdens het Huurdersoverleg praten we u bij over lopende zaken en horen we graag uw mening over onderwerpen die op de agenda komen van het regulier overleg met Alwel.

De HuurdersBelangenVereniging biedt u, de huurders van Alwel, allemaal de gelegenheid om mee te praten en dus invloed te hebben op wat er gaat gebeuren in Etten-Leur. Meldt u dus aan! via: huurderssecretariaat@hbvettenleur.nl

De bijeenkomst begint om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur bent u welkom in ons Huurderhuis aan de Liesbosweg 40C, waar gastvrouw Netty de koffie, thee en wat lekkers heeft klaarstaan.

Het voorstel is om de volgende agenda aan te houden: 1. Welkom, opening en mededelingen. Mogelijkheid deelname klimaatmars op 10 maart. Stap Vooruit (professionalisering huurdersorganisatie); 2. Onderwerpen voor het overleg met Alwel. Huurprijsaanpassing 2019. Dienstverlening Alwel; 3. Ophalen ideeën voor de Huurdersdag 2019; 4. Wensen ten aanzien van de nieuwe website HBV; 5. Rondvraag/ wat verder ter tafel komt.

Na afloop is er een afsluiting met een drankje en de mogelijkheid om even persoonlijk met leden van de Huurdersraad te praten. Wij zien u graag op 25 februari a.s.in het Huurdershuis. [l]