Slechts voor één team van KV Focus winst

ETTEN-LEUR - Het afgelopen weekend was er slechts één team van Focus dat de winst wist te behalen.

Focus C1 moest tegen het sterke DSO C1 nog een wedstrijd inhalen. DSO was echter veel te sterk en wist met ruim verschil te winnen.

Focus A1 wist weer een verdiende overwinning te behalen en ditmaal was Stip A1 degene die zonder punten naar huis zijn gegaan.

De senioren van KV Focus hebben het een stuk moeilijker in hun competitie. Focus 3 moest in Oosterhout aantreden tegen het sterke Voltreffers 2. Er werd dan ook met ruim verschil verloren.

Focus 1

Ook Focus 1 heeft het niet. Ze krijgen het momenteel niet voor elkaar om een wedstrijd te winnen. Nu is de tegenstand in hun klasse ook erg groot maar ook het krachtsverschil. Ze komen nu nog te kort en wisten tegen Attila 1 geen vuist te maken.

Focus 2

Focus 2 heeft het elke wedstrijd moeilijk. Vorig week was er een nipt gelijkspel terwijl ze beter waren maar nu hadden ze een tegenstander die echt te sterk was. Focus had niet de kwaliteit die Erasmus 3 wel heeft. Het ging tot 4-4 gelijk op maar toen was het Erasmus dat een voorsprong wist te nemen. Bij de rust was die opgelopen tot 7-4. De tweede helft veranderde niets aan het spelbeeld en toen de scheidsrechter voor het eind van de wedstrijd floot was de stand opgelopen naar 11-7. Om de dag af te sluiten en in het kader van de teambuilding zijn ze nog bij de Mac gaan eten. Een prima idee. Doelpunten voor KV Focus werden gescoord door: Christaan en Selina elk tweemaal en Max Debbie en Pieter elk eenmaal.

Uitslagen

DSO(K)C1-Focus C1 17-6

Focus A1-Stip A1 17-6

Voltreffers 2-Focus 3 28-8

Erasmus 3-Focus 2 11-7

Atilla 1-Focus 1 26-11

Training Kangoeroeklup

Zaterdag 23 februari Training van de kangoeroeklup. De Kangoeroe Klup is een beweegvorm voor de allerkleinsten. Speciaal bedoeld voor jongens en meisjes van 3 t/m 6 jaar. De training is van 09.30 uur tot 10.30 uur en vind plaats in het Turfschip. Als u thuis kinderen in deze leeftijd hebt die nog niets doen aan sport/bewegen doen kom dan eens kijken en laat ze ervaren hoe leuk samenspelen kan zijn.

Programma

Focus C1-Springfield C1 av.10.30u Turfschip Etten-Leur

Focus B2-Springfield B1 av.11.30u Turfschip Etten-Leur

NKV A1-Focus A1 av.19.00u De Hongerman Nuenen

Natuurlijk bent u van harte welkom in het Turfschip om de 2 teams die zaterdag thuis spelen aan te komen moedigen. Anders kijk eens een keertje op onze site www.kvfocus.nl[l]