V.l.n.r.: Patrick Hommel, Michael Kerstens, Jordan van Camp, Kobus Moltini, Mike Teunissen, Jan Achterberg, Ronnie de Wit, Marcel Staffeleu.
V.l.n.r.: Patrick Hommel, Michael Kerstens, Jordan van Camp, Kobus Moltini, Mike Teunissen, Jan Achterberg, Ronnie de Wit, Marcel Staffeleu. Foto:

Hommel Autobedrijven nu officieel gespecialiseerd in Toyota

ETTEN-LEUR - Al een geruime tijd is Hommel Autobedrijven gespecialiseerd in het merk Toyota en sinds kort zijn zij zelfs officieel Toyota specialist geworden door zich aan te sluiten bij de Vetos-groep, de Verenigde Toyota Specialisten.

Op de locatie aan de Handelsweg 5 in Etten-Leur richt Hommel Autobedrijven zich op de merken Toyota, Suzuki en Daihatsu voor zowel verkoop als het onderhoud, reparaties en schadeherstelwerkzaamheden.

Sinds kort is Hommel officieel gespecialiseerd in het merk Toyota. Hommel Autobedrijven is namelijk nu aangesloten bij Vetos en als officieel Vetos dealer biedt dit vele voordelen voor de klant. Patrick Hommel eigenaar van Hommel Autobedrijven: "De uitbreiding naar Vetos was voor ons een logische stap om als Toyota-specialist onze klanten nog meer te kunnen bieden."

De voordelen voor u als klant zijn namelijk dat de monteurs bij Hommel Autobedrijven specifiek worden opgeleid door de Toyota importeur. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat er bij Hommel altijd gewerkt wordt met originele Toyota onderdelen. U bent bij Hommel Autobedrijven tevens gewaarborgd voor (fabrieks)garanties en verzekerd van service en kwaliteit.

Om VETOS dealer te mogen worden zijn er een aantal toetredingsnormen bepaald, waaronder o.a. eisen aan de bedrijfsvoering (o.a Bovag lid) en bedrijfsuitstraling, alsmede eisen met betrekking tot de klantenbehandeling en klantenbegeleiding en natuurlijk eisen aangaande de kennis van de monteurs. Hommel Autobedrijven voldeed aan alle criteria en mag zich daarom officieel Toyota specialist noemen.

Rijdt u een Toyota en is uw auto toe aan onderhoud of zoekt u een nieuwe of jong gebruikte Toyota, dan bent u bij Hommel Autobedrijven aan de Handelsweg 5 in Etten-Leur aan het juiste adres en bent u verzekerd van de juiste kennis, gespecialiseerde monteurs, de beste service en staan zij garant voor kwaliteit. [l]