Koffie-ochtend Wijkvereniging Grient-Sanderbanken.
Koffie-ochtend Wijkvereniging Grient-Sanderbanken. Foto:

AGENDA

Donderdag 21 februari

Bijeenkomst Centrum voor Wonen

10:00 | Centrum voor Wonen

Centrum voor Wonen houdt op 21 februari van 10.00-12.00 uur de thema-ochtend: Wat kan de WMO voor u betekenen? Door Claudi van Dongen. U kunt zich opgeven via info@centrumvoorwonenettenleur.nl of telefonisch 06 - 83149725 of u kunt langskomen Vincent van Goghplein 37 te Etten Leur.

Vrijdag 22 februari

Carnavalsdisco in Ut Praotuis

19:30 | Ut Praotuis

Vrijdag 22 februari voor groep 5-6-7-8. Lekker hossen en springen! Heb jij je carnavalskleren al opgezocht? Wij zijn klaar voor de polonaise! Zorg dat je op tijd een kaartje koopt! Op vrijdag 22 februari worden er na 18.00 uur geen kaartjes meer verkocht! De deur gaat open om 19.15 uur. Om 19.30 uur begint de disco. Om 22.00 uur is het weer afgelopen (kinderen binnen ophalen!) Let op: geen spuitbussen; geen stiften; geen confetti. Serpentines zijn wel welkom. Kaartjes te koop bij Willy, Maerlantstraat 1; Kitty, Huygenslaan 91 en; Sandra, Brederolaan 59.

Zaterdag 23 februari

Kindercarnaval Wijkvereniging Centrum West

14:00 | Wijkgebouw D'n Drempel

Op zaterdagmiddag 23 februari is het Kindercarnavalsbal in ons Activiteitencentrum Den Drempel, Papenstraat 47. Aanvang 14:00 uur. Ranja is gratis. Jullie mogen al jullie vriendjes en vriendinnetjes mee brengen om er een super leuke middag van te maken. Natuurlijk zijn alle papa's, mama's, opa's en oma's ook van harte welkom. De entree is gratis.

Zondag 24 februari

IVN Winters Welkom - Opendag

15:00 |

Op zondag 24 februari organiseert IVN Etten-Leur van 15.00 tot 18.00 uur, een Opendag in het IVN Natuurmuseum aan de Lange Brugstraat 61 te Etten-Leur; Opendag Winters Welkom! Het bestuur en leden nodigen iedereen uit in Halderberge, Moerdijk en Etten-Leur, van jong tot oud. Dus wie nieuwsgierig is kan op deze dag een kijkje komen nemen. Er is van alles te zien, te beleven en te bekijken: bezoekers kunnen o.a. de natuurboeken-(ruil)beurs bezoeken, de bezigheden van de werkgroepen bekijken, meedoen aan de vogelquiz in ons diorama, de successen van IVN op natuurbehoud leren kennen en nog veel meer. Dát alles onder het genot van warme chocomel of glühwein. Ook de toegang is gratis. Voor meer info kijk op onze site: www.ivn-etten-leur.nl

Maandag 25 februari

Koffie-ochtend Wijkvereniging Grient-Sanderbanken

10:00 | brede school d'n Overkant

Elke maandagochtend organiseert wijkvereniging Grient-Sanderbanken een koffie-ochtend. U bent van harte welkom voor een gezellig praatje met een lekker kopje koffie of thee en zelfgemaakte cake! Wijkhuiskamer Bredeschool D’n Overkant, Edward Poppelaan 18, Etten-Leur.

Dinsdag 26 februari

Bloemschikken Wijkvereniging Grient-Sanderbanken

19:30 |

We gaan deze avond weer een mooi bloemstuk maken onder leiding van Mirella en Stepanie. Dit is inclusief materialen, en een kopje koffie of thee met wat lekkers. Voor vragen kunt u contact opnemen met Mirella van Zundert, tel. 06-25447427 of Stephanie Mucharowski, tel. 076-5037770. U dient zich voor deze activiteit aan te melden!

Woensdag 27 februari

Kindermiddag Grient-Sanderbanken

14:00 | brede school d'n Overkant

Een aantal keer per jaar organiseert wijkvereniging Grient-Sanderbanken een kindermiddag voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De invulling is wisselend van knutselen tot bingo en sport en spel. Deze middag hebben de vrijwilligers een knutselactiviteit voorbereid! Opgeven kan bij Claudia Smits mfahsmits@casema.nl, Bredeschool D’n Overkant, Edward Poppelaan 18 Etten-Leur.