Vernieuwde KARWEI in Etten-Leur viert opening

ETTEN-LEUR - KARWEI Etten-Leur opent 20 februari 2019 haar vernieuwde bouwmarkt. Consumenten kunnen hier vanaf nu niet meer alleen terecht voor het klussen, maar ook voor inrichting en inspiratie. KARWEI Etten-Leur heeft een groot assortiment kwaliteitsvloeren, designverlichting en raam- en wanddecoratie. Een echte bouwmarkt voor iedereen die van klussen én inrichten houdt. KARWEI Etten-Leur viert de opening met feestelijke openingsdagen. Tussen 20 en 24 februari 2019 staan er dan ook diverse speciale acties voor bezoekers op het programma.

Het assortiment in de winkel is vernieuwd, nauwkeurig op elkaar afgestemd en bij elkaar geplaatst. Daarom kunnen consumenten voortaan hun inrichting eenvoudig combineren en hun huis volgens de laatste trends stylen.

"Ons assortiment is nu ingericht op trend, waardoor we consumenten beter kunnen helpen bij het inrichten van hun huis", zegt Guido van Staaij, Bouwmarktmanager van KARWEI Etten-Leur. "We bieden een ruim assortiment verlichting, vloeren, wand- en raamdecoratie. Daarnaast kunnen klanten bij ons terecht voor een complete inrichting met meubels en hippe accessoires. Tijdens de openingsdagen hebben we veel mooie acties. We hopen dat veel mensen een kijkje komen nemen in onze compleet vernieuwde winkel. Zelf zijn we er erg trots op en dat willen we graag delen met onze klanten."

Om de vernieuwingen van KARWEI Etten-Leur te vieren, zijn er in de openingsweek van woensdag 20 februari tot en met zondag 24 februari 2019 speciale acties. Zo krijgen de eerste vijftig klanten op woensdag een gratis hangstoel bij een besteding van minimaal vijftig euro. Op donderdag 21 februari geeft KARWEI-styliste Tanja van Hoogdalem, mede bekend van Eigen Huis en Tuin, drie DIY-workshops. Op zaterdag 23 februari bepaal je samen met een interieurstylist je eigen woonstijl en maak je een moodboard. Van 22 tot en met 24 februari 2019 ontvangen klanten bij iedere besteding van minimaal 20 euro een kraskaart, waarmee zij kans maken op een van de 150 KARWEI-cadeaukaarten. Bovendien ontvangen alle klanten twintig procent openingskorting op het gehele assortiment.

Meer inspiratie is te vinden op de website van KARWEI en in de bouwmarkten. Via www.karwei.nl/etten-leur kunnen klanten zich aanmelden voor de DIY-workshops. Voor de workshop Moodboard maken is inschrijven niet nodig. [l]