Doe mee aan de tweede Mini-Roparun en steun palliatieve zorg

ETTEN-LEUR - Roparunteam Swietelsky Go4Life en ARV Achilles organiseren op zaterdag 13 april de tweede editie van de mini-Roparun. Vorig jaar leverde dit sportieve evenement ten behoeve van het goede doel 1.315,95 op. De hoop is dat een tweede editie meer geld voor palliatieve zorg voor kankerpatienten oplevert.

Sportief evenement voor iedereen

Bij de mini-Roparun is iedereen welkom: (recreatieve) hardlopers, kangoo jumpers, racerunners, wandelaars en nordic walkers. Ook bedrijven kunnen zich met een of meerdere teams voor de mini-Roparun inschrijven voor een sportieve onderlinge strijd.

Voor bedrijventeams en hardloopteams is er een estafetteloop van 10 kilometer die je aflegt met 2 tot 5 lopers. Elk rondje is 2 kilometer. Kangoo jumpers hebben de keuze uit 2, 4, 6, 8 of 10 kilometer en racerunners mogen zoveel rondjes op de baan lopen als ze willen. Wandelaars en nordic walkers kunnen zich op hun beurt uitleven op een route van 5, 10 of 15 kilometer door Etten-Leur en omgeving.

Beleef een gezellige middag samen!

De mini-Roparun is vooral een gezellig evenement waar mensen op een sportieve manier bij elkaar komen. Net als vorig jaar zijn er deze middag taartpuntjes te koop, heerlijk om te snoepen na je sportieve prestatie. Dit jaar zijn er ook nog prijzen te winnen, uiteraard tegen een kleine betaling.

Opbrengst naar goede doel

De mini-Roparun wordt georganiseerd voor het goede doel de Roparun. De volledige opbrengst van deze dag komt daarom geheel ten goede aan palliatieve zorg voor mensen met kanker. Roparunteam Swietelsky Go4Life zet zich hier het hele jaar door met hart en ziel voor in en zorgt via de Stichting Roparun dat mensen die in hun laatste fase zitten nog de zorg krijgen die ze verdienen.

Steun de Roparun en doe mee!

Wil je het goede doel steunen en zelf een geweldige middag beleven? Verzamel al je sportieve collega’s, vrienden en familieleden en doe mee op zaterdag 13 april! De mini-Roparun vindt plaats op de atletiekbaan van ARV Achilles.

Meer informatie vind je op de website www.miniroparun.nl. Online inschrijven met betalen per overschrijving kan tot 8 april. Op 13 april kun je nog tot 30 minuten voor aanvang van het onderdeel inschrijven (contant betalen of tegen kleine extra betaling met pinpas). [l]