Unitas'30 JO15-6 speelt een spannende pot voetbal

ETTEN-LEUR - Zaterdag speelde Unitas’30 JO15-6 de twee competitie wedstrijd van het voorjaarseizoen thuis tegen NSV JO15-1. Op basis van klassering in de najaarscompetitie, beloofde dit een spannende wedstrijd te kunnen worden.

Aan het begin van de eerste helft waren beiden teams goed in balans. Toch hadden de spelers van beiden teams moeite elkaar te vinden; er was veel bal verlies op het middenveld. Langzaam maar zeker werden er aan beide zijden wat speldenprikjes uitgedeeld. Vervolgens kreeg Unitas’30 JO15-6 twee redelijke kansen die niet werden verzilverd en was het even de bovenliggende partij. De duels werden ook wat feller. Uit een hoekschop wisten we na wat gehutsekluts de op dat moment verdiende 1-0 te maken.
NSV liet het er niet bij zitten en knokte zich terug, kreeg een grote kans, die goed gestopt werd door onze keeper. Zo gingen we met 1-0 tevreden de rust in.

Na rust was Unitas’30 de bovenliggende partij en kreeg een aantal kansen. Bij de grootste kans werd de bal twee keer op goal geschoten en beide keren werd de paal geraakt: de ene keer rechts en de andere keer links... NSV wist ook wel aan te dringen, maar er kwam geen echte kans uit voort. Wel wisten zij zo’n 10 minuten voor tijd slim de bal te veroveren; tijdens het begin van onze opbouw van achteruit; en scoorden zij de 1-1. Hierna wisten beiden partijen niet meer te scoren en gingen onze toppers licht teleurgesteld het veld af. Omdat er voor hun gevoel meer in had gezeten. Maar dat zouden de spelers van NSV misschien ook wel denken. Over de hele wedstrijd bekeken heeft iedereen enorm zijn best gedaan en kunnen ze echt met opgeheven hoofd terugkijken naar de wedstrijd. Als elke wedstrijd in de competitie zo spannend gaan zijn, wordt het een erg leuke competitie.