AGENDA

Woensdag 27 februari

Kindermiddag Grient-Sanderbanken

14:00 | brede school d'n Overkant

Een aantal keer per jaar organiseert wijkvereniging Grient-Sanderbanken een kindermiddag voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De invulling is wisselend van knutselen tot bingo en sport en spel. Deze middag hebben de vrijwilligers een knutselactiviteit voorbereid! Opgeven kan bij Claudia Smits mfahsmits@casema.nl, Bredeschool D’n Overkant, Edward Poppelaan 18 Etten-Leur.

Zaterdag 2 maart

Bingo avond Wijkvereniging Grient-Sanderbanken

18:30 | brede school d'n Overkant

Een aantal keer per jaar organiseert wijkvereniging Grient-Sanderbanken een bingo-avond. Er zijn altijd leuke prijzen te winnen. U bent van harte welkom op 2 maart van 18.30u tot 21.30u voor een gezellige avond vol spanning! Bredeschool D’n Overkant, Edward Poppelaan 18, Etten-Leur.

Zondag 3 maart

Maandelijkse linedance middag

13:30 | Wijkgebouw de Gong

Zondag 3 maart geven wij onze maandelijks terugkerende linedancemiddag in Wijkgebouw De Gong aan de Trompetlaan 42 te Etten-Leur. Wij dansen van 13.30-17.30 uur en iedereen is van harte welkom om deze middag met ons te delen. Dus heb je geen zin in het carnavals gewoel? Kom dan gezellig naar ons wijkgebouw. DJ Wil zorgt voor de muziek en gezelligheid staat bovenaan ons lijstje!

Dinsdag 5 maart

50 Plus Bal

13:00 | De Nieuwe Nobelaer

Het 50 Plus Bal is niet meer weg te denken op de vaste carnavals dinsdagmiddag. Dit jaar dus 5 maart en natuurlijk weer in de nieuwe Nobelaer in Etten-Leur. Er is weer een heel mooi programma. Zaal gaat open om 13.00 uur. Kom op tijd want vol is vol.

Woensdag 6 maart

Spelletjesmiddag

14:00 | Wijkgebouw de Vleer

Voor de derde keer wordt in de schoolvakantie een Hollandse spelletjesmiddag georganiseerd. Woensdag 6 maart van 14.00-16.00 uur in De Vleer, Kraanvogel 22, Etten-Leur voor kinderen van 4-12 jaar. Na de spelletjes worden er pannenkoeken gegeten. Voor ouders is er koffie en thee. De middag is gratis. Informatie: www.dehoeksteen.com