Diaconaal Café in Smeltkroes De Keen

ETTEN-LEUR - Op woensdag 13 maart wordt er door het Oecumenisch Overleg Etten-Leur weer een diaconaal café georganiseerd in “Smeltkroes De Keen”, gelegen aan de Kwadestraat 2 te Etten-Leur.

Vorig jaar stond het Diaconaal Café in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen, zowel in maart als in oktober, met centraal daarin de verhalen van ervaringsdeskundigen en reactie daarop van politieke partijen en andere belangstellenden. Het komende Diaconaal Café is er weer een zoals dit is begonnen: een thema met spreker(s) en discussie met een nazit.

Deze keer is het thema: De zorg voor de ander, de zorg voor elkaar. Dit keer zal het gaan over diaconie, charitas, omzien naar elkaar, gerechtigheidsvraagstukken etc. Anders gezegd: De Baai, de Mariaparochie, De Hoeksteen en Ichthus zullen allen vertellen hoe bij hen omgegaan wordt met de vragen naar vrede en vooral ook gerechtigheid. Na de pauze hopen we met elkaar in gesprek te gaan. Aanvang 20.00 uur tot uiterlijk 22.00 uur. Inloop vanaf kwart voor 8 met koffie en thee. Na afloop kan er nagepraat worden onder het genot van een drankje. [l]