Inloopavond genealogie

ETTEN-LEUR - Genealogie, wa is da? Nou gewoon, dat is je voorgeslacht en de kennis over wat jouw voorouders bewoog en hoe ze leefden. Als je een onderzoek wilt starten naar je familie is het handig om daar met deskundigen over te praten. Hoe doe ik dat, waar kan ik het vinden en… o jéé ik weet het effe niet meer. Hellup!

Heeft jouw opa iets op zijn kerfstok? Was hij heel gezellig of misschien een druktemaker? Een lachebek misschien die hele zalen amuseerde met grappen en grollen? Was je oma misschien boerin? En wat deed ze allemaal als boerin? En wat te denken van die allesweter in de familie? Altijd wist ie het beter, echt altijd. Wil je het weten? Kom dan naar de inloopavond van Heemkundekring JanutenHoute op 13 maart. Ons team van deskundigen zal je helpen in je zoektocht. De avond start om 19.30 uur en eindigt om 22.00 uur. Locatie: Paulushofje aan de Markt 59 te Etten-Leur.

Meer informatie

Meer informatie op de website www.janutenhoute.nl of bij vrijwcoord@janutenhoute.nl. Voor de inmiddels gescande bidprentjes kan iedereen terecht op www.hetgeheugenvanettenenleur.nl. Ook daarover is op de inloopavonden alle informatie te krijgen.

Deze avond is zoals altijd gratis te bezoeken, voor de koffie en thee wordt een kleine vergoeding gevraagd. Er is gratis Wi-Fi, dus breng gerust je eigen laptop of tablet mee. [l]