Viaggio met Yvonne, Piet en Marijke (vlnr).
Viaggio met Yvonne, Piet en Marijke (vlnr). Foto:

AGENDA

Woensdag 6 maart

Spelletjesmiddag

14:00 | Wijkgebouw de Vleer

Voor de derde keer wordt in de schoolvakantie een Hollandse spelletjesmiddag georganiseerd. Woensdag 6 maart van 14.00-16.00 uur in De Vleer, Kraanvogel 22, Etten-Leur voor kinderen van 4-12 jaar. Na de spelletjes worden er pannenkoeken gegeten. Voor ouders is er koffie en thee. De middag is gratis. Informatie: www.dehoeksteen.com

Vrijdag 8 maart

Clown Li in Ut Praotuis

15:30 | Ut Praotuis

Vrijdag 8 maart, 15.30 uur, geeft clown Li een voorstelling in ut praotuis. Toegang gratis. Voorstelling voor kinderen tot 6 jaar. De kinderen beleven mee hoe superheld papa olifant een dagje oppast op de kinderen, samen met Clown Li gaan de kinderen op bananenjacht, in bad met veel bellen en dansen we de wiebelbillenboogie.

Zondag 10 maart

Muzikale middag met Viaggio

14:30 | De Linde

Zondag 10 maart in De Linde, Wipakker 16, een muzikale middag georganiseerd door wijkbelang Centrum-Oost. Welkom vanaf 14.00 uur, toegang en eerste kopje koffie/thee gratis. Omstreeks 14.30 uur zullen de eerste klanken ten gehore worden gebracht. Afsluiting ca. 17.00 uur. M.m.v. muziekensemble Viaggo.

Zondagmiddag-inloop Kloostergaard

14:30 | Kloostergaard

Zondag 10 maart is de maandelijkse zondagmiddag-inloop in 't warm hart van locatie Kloostergaard, Bisschopsmolenstraat 272 in Etten-Leur aanvang 14.30 uur. Deze maand is er een optreden van Duo Blijmoedig. Twee dames die een mooie combinatie vormen van prachtige meezing- en luisterliedjes & anekdotes. Iedereen is welkom en het eerste bakje koffie is gratis.

Dinsdag 12 maart

PCOB Bowlingcompetitie

14:00 | TopShot

Op dinsdag 12 maart wordt de volgende ronde gespeeld in onze gezellige PCOB bowlingcompetitie. Wij komen bijeen om 14.00 uur bij Top Shot, Couperuslaan 18 te Etten-Leur. Belangstellenden worden van harte uitgenodigd mee te komen spelen.