HCEL MC1 moet verdedigen bij een strafcorner van Push MC1 tijdens thuiswedstrijd. FOTO INGE MULDERS
HCEL MC1 moet verdedigen bij een strafcorner van Push MC1 tijdens thuiswedstrijd. FOTO INGE MULDERS Inge Mulders

HCEL past op

ETTEN-LEUR - Op vrijdag 15 maart a.s. gaan docenten in het onderwijs mogelijk weer staken. Op deze dag organiseert hockeyclub Etten-Leur daarom “HCEL PAST OP” voor leden en niet-leden. Iedereen kan zijn/haar vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en/of zusjes lekker mee naar de hockey nemen!

Tijdens dit evenement vangt HCEL kinderen op een leuke, gezellig en sportieve wijze op, waarbij er aandacht is voor zowel kinderen welke reeds bekend zijn met de hockey als kinderen welke het een keertje willen komen proberen.

Er zullen diverse leuke activiteiten te doen zijn, zowel binnen als buiten. De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen!

Indien kinderen nog niet beschikken over een stick is het mogelijk om er eentje van de club te gebruiken. Wel wordt verwacht dat kinderen zelf zorgen voor sportkleding, scheenbeschermers, eventueel een set gewone kleding en uiteraard een goed humeur. Voor de veiligheid dient op het veld een bitje te worden gedragen. Deze kan eventueel bij de club worden verkregen.

Het is mogelijk om kinderen aan te melden voor de hele dag, maar ook voor enkel de ochtend of de middag. Tevens kan er van de mogelijkheid gebruikt worden gemaakt om tussen de middag samen te lunchen. Er wordt een bijdrage gevraagd om de kosten te dekken.

Deze activiteit zal enkel doorgaan als de docenten daadwerkelijk gaan staken.

Voor meer informatie kan men terecht op www.hcel.nl of een mail sturen naar info@hcel.nl. [l]