De prijswinnaars van groep 5 en 6. FOTO ROB VERSCHUREN
De prijswinnaars van groep 5 en 6. FOTO ROB VERSCHUREN Rob Verschuren

BS De 4 Heemskinderen wint Table stars The Battle bij TTV Tanaka

ETTEN-LEUR - De vierde editie van het jaarlijks terugkerende tafeltennistoernooi Table Stars The Battle in de carnavalsvakantie was wederom een mooi evenement met 29 zeer enthousiaste deelnemers, want het bruiste van de energie in de Tanakahal tijdens deze ronde van dit toernooi. Deze keer besloot de organisatie het evenement over twee middagen te verdelen, zodat de zaal beide keren gezellig gevuld was.

Op donderdagmiddag was het de beurt aan de kinderen van de groepen 5 en 6 om hun tafeltenniskwaliteiten te tonen. Dit gebeurde zeker niet onverdienstelijk. Na een inspirerende warming-up werden er in een meerkamp vele mooie, lange rally’s gespeeld. Na deze wedstrijden was het tijd voor het rondje rond-de-tafel. Dit werd met erg veel enthousiasme ontvangen.

Op vrijdagmiddag was het de beurt aan de groepen 7 en 8. Na de warming-up gegeven door hoofdtrainer Dave Wolbertus werd er voor het eerst gestreden in een gezamenlijke poule van jongens en meisjes groep 7 en 8. Na twee zevenkampen werd er op sterkte ingedeeld: Een hoofd- en een troostronde. Hier ging het er vooral sportief aan toe en na diverse zwaar bevochten wedstrijden kwamen de kampioenen boven drijven. Tot slot werd ook hier het fanatieke rondje rond-de-tafel gespeeld.

De scholenprijs, vorig jaar nog gewonnen door De 4 Heemskinderen, ging dit jaar na een spannende ontknoping wederom naar bs De 4 Heemskinderen. De tweede plaats was voor De Pontus en De Hasselbraam maakte de top 3 compleet.

De organisatie bedankt alle vrijwilligers van de club die ervoor hebben gezorgd dat de deelnemers een leerzame en sportieve dag hebben gehad. Alle deelnemers hebben de mogelijkheid om de komende tijd een aantal keer gratis te komen trainen. Mocht je nu het toernooi gemist hebben en toch graag een keertje langskomen dan ben je op maandagavond van 18.30-19.30 uur en/of woensdagavond van 18.30-19.30 uur van harte welkom om een keertje mee te trainen.

Groep 5: 1e Lucas van Beek; 2e Mikai Ahlers; 3e Luuk Timmer.

Groep 6: 1e Thijn Koeijvoets; 2e Lars Rijvers; 3e Finn.

Rond-de-tafel groep 5: 1e Luuk Timmer; 2e Lucas van Beek; 3e Mikai Ahlers.

Rond-de-tafel groep 6: 1e Thijn Koeijvoets; 2e Lars Rijvers; 3e Sharon vd Beemd.

Groep 7/8 Hoofdronde: 1e Emilia Bizon; 2e Jurre vd Made; 3e Jesper van Beek.

Groep 7/8 Troostronde: 1e Erwin Mol; 2e Jos Vervaart; 3e Lars Hopstaken.

Rond-de-tafel groep 7/8: 1e Emilia Bizon; 2e Jurre vd Made; 3e Jos Vervaart.

Scholenprijs wisselbokaal: 1e De 4 Heemskinderen; 2e De Pontus; 3e De Hasselbraam; 4e D’n Overkant; 5e De Toverlaars. [l]