Shabby Harry's tijdens DMV 2018. FOTO SHABBY HARRY'S
Shabby Harry's tijdens DMV 2018. FOTO SHABBY HARRY'S Shabby Harry's

Bands Doe Maar Vet bandstrijd bekend

ETTEN-LEUR - Doe Maar Vet, de vetste bandwedstrijd van Noord-Brabant, komt er aan! Tot 13 januari konden bands zich inschrijven voor bandstrijd Doe Maar Vet 2019 en dat hebben we geweten. De organisatie heeft zich weer door de stapel inschrijvingen voor Doe Maar Vet geworsteld. De selectie was een lange zit en niet eenvoudig.

Negen bands zullen in de voorronden op 15, 22 en 29 maart strijden voor een plek in de finale op vrijdag 05 april. De hoofdprijs is een prime time optreden op het openluchtfestival Popelucht, dat ieder jaar in het laatste weekend van augustus plaatsvindt in het Oderkerkpark.

De deelnemende bands van DMV 2019 zijn:

15 maart: Blue Vultures, Spark of Sanity, SuperSonicSmashKids.

22 maart: Hvlross, Crusade, Crimson River.

29 maart: Lokotov Mocktail, A_MEN, Pandora’s Key.

De voorronden en de finale starten om 20:30 uur en vinden plaats in Café K’Annet in Etten-Leur. De toegang is gratis. Aan het eind van de derde avond kiest een onafhankelijke jury de 3 beste en/of leukste bands, die vervolgens in de finale op 05 april strijden om de hoofdprijs.

Ook dit jaar is er een optreden tijdens de finaleavond van de winnaar van DMV 2018. Terwijl de jury zich buigt over de uitslag van DMV 2018 zullen de mannen van The Shabby Harry’s de zenuwslopende minuten vullen tot het moment dat de winnaar bekend zal worden gemaakt! [l]