Zonnige afsluiting voor Piet Verhoeven (links). FOTO REIN NUITEN
Zonnige afsluiting voor Piet Verhoeven (links). FOTO REIN NUITEN Rein Nuiten

Februari in stijl afgesloten bij BC 't Palet

ETTEN-LEUR - De maand februari 2019 is in stijl afgesloten. Met carnaval in het vooruitzicht is er voor de laatste speeldagen nog fanatiek getraind met spannende partijen tot gevolg.

Piet Verhoeven, jawel daar is hij weer, was realistisch gezien niet meer van de winst af te houden. Met gemiddeld 28,57 op maximaal 30,00 dus de terechte winnaar. Voor plaats 2 t/m 5 lagen de kaarten nog geheel open. Hugo Noback ging met de eer strijken. Op slechts 0,06 gevolgd door Rein Nuiten, op 0,14 door Ries Jaspers en op 0,23 door Johan Hoppenbrouwers. Ook in de achterhoede was het de laatste partijen regelmatig stuivertje wisselen. Bij de afsluiting van februari was het verschil tussen Tonny Geldtmeijer, op de 6e plaats, en Jan van der Wal, op plaats 11, slechts 1,19.

In maart liggen inmiddels 3 speeldagen achter ons. Rein Nuiten is goed begonnen en staat aan kop. Vlak achter Rein echter al Tonny Geldtmeijer. Ook Piet Verhoeven is goed bezig en doet zeker mee voor de podiumplaatsen. Kees Naalden en Johan Hoppenbrouwers zitten momenteel in de fotofinish met slechts 0,01 verschil. Dan een klein gaatje naar Martien de Jong, Jan van der Wal en Gonnie van der Wal. Hekkensluiter is momenteel Hugo Noback, die kennelijk nog wat moet bijkomen van zijn geweldige prestatie in februari! Maart is echter nog lang en het zal er dus nog stormachtig aan toe gaan op de beugelbaan. Zowel op kop als in het peloton! [l]