Bingo's voor jong en oud in Wijkbelang Centrum-Oost

ETTEN-LEUR - Wijkbelang Centrum-Oost organiseert diverse activiteiten in deze gezellige wijk van Etten-Leur. Veel van die activiteiten vinden plaats in en om De Linde. Alle activiteiten die Wijkbelang Centrum-Oost organiseert zijn ook toegankelijk voor mensen die niet in de wijk Centrum-Oost wonen, tenzij dat nadrukkelijk in een publicatie wordt vermeld.

Zondag 10 maart hebben enkele tientallen mensen genoten van het optreden van Viaggio. Dit muzikale trio, bestaande uit Yvonne Frijters en Marijke van Hooff (zang) en accordeonist/pianist Piet Van Tienen, wisten de aanwezigen voor de pauze te boeien met hun gezellige/sfeervolle nummers. Na de pauze werden veelal bekende Nederlandse nummers gezongen/gespeeld, waarbij de aanwezigen graag ook hun eigen zangtalenten ten gehore brachten. Een geslaagde middag dus. De data en de invulling van de muzikale middagen in april en mei volgen tijdig o.a. in dit blad.

Bingo's
Zaterdag 16 maart spelen we de inmiddels bekende bingo voor volwassenen. Vele mensen weten dit gezellige evenement te waarderen. Vanaf 18.30 uur gaan de deuren open en omstreeks 19.30 uur wordt gestart met de eerste ronde. Er zijn hele mooie en vooral ook nuttige prijzen te winnen en bijzondere prijzen in de “superronde”. Je wordt tijdens de 2 pauzes getrakteerd op een lekkere snack. Omstreeks 22.00 uur is het tijd voor de laatste (super)ronde, zodat tegen 22.30 uur kan worden afgesloten.
Woensdag 20 maart is het aan de kinderen om hun "kinderbingo" te spelen. Ook dan zijn er mooie/nuttige prijzen te winnen. Zowel de kinderen als hun begeleiders zijn welkom vanaf 14.00 uur tot ca. 16.00 uur. Uiteraard is het de bedoeling dat de kinderen zelf het bingospel spelen. Af en toe een attentie-tip van de begeleiders zal door de spelleiding als een positieve bijdrage aan deze gezellige middag worden gezien!|
Tot ziens dus in De Linde, Wipakker 16 in Etten-Leur. Ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig! Te voet of met de fiets ook bereikbaar vanaf de Lambertusstraat! [l]