De padeltrainers. FOTO DENNIS BLAAK
De padeltrainers. FOTO DENNIS BLAAK Dennis Blaak

Tennispark de Koekoek bruist weer

ETTEN-LEUR - De winter is nog niet ten einde of het voorjaarsseizoen begint weer te ontwaken op tennispark de Koekoek.

Vrijdag 8 maart is de padel-competitie al van start gegaan met 3 teams. In juli 2018 zijn de padelbanen in de stromende regen geopend. We gaan de opening op 29 maart onder, hopelijk betere weersomstandigheden, nog eens dunnetjes overdoen.

Tijdens het traditionele “gravelsnuiven” oftewel het ophalen van de pasjes vinden er weer een aantal activiteiten plaats. Dit event is vrijdagavond 29 maart vanaf 19.00 uur met o.a. clubkampioenschappen tennis, padel en ook een geweldige clinic van een aantal profs in de padel. Daarnaast verzorgt Tennisacademy West Brabant (die al jaren op ons park trainen) een spetterende tenniswedstrijd met diverse toppers. Vanaf 21.00 uur is er een echt happy hour voor alle aanwezigen, om het seizoen in te wijden. Je hoeft echt geen lid te zijn om hier een kijkje te komen nemen. Iedereen is welkom.

Vanaf 9 april begint dan ook de tenniscompetitie weer met dit jaar een aantal smaakmakers. Op de zaterdag en zondag is er echt toptennis te zien. Wij nemen deel aan het hoogste niveau op die dagen in de landelijke topklasse en hoofdklasse met diverse tennistoppers!

We houden jullie graag op de hoogte hiervan. Op onze website tennisclubetten.nl en ook in de bode zullen we regelmatig nieuwe informatie plaatsen.

Zin om een balletje te slaan padel of tennis? We hebben mooie kennismakingsacties, neem contact op met onze tennistrainer Andre van der Bijl. [l]