Internos Zaterdag 1 in opmars

ETTEN-LEUR - Het Zaterdag 1 team van Internos is klimmende in de competitie. Waren voor de winterstop de resultaten nogal wisselsvallig: 5 x verloren, 2 x gelijk en 5 gewonnen wedstrijden. Na de winterstop heeft het team 1 wedstrijd afgesloten met een gelijkspel en maar liefst 6 wedstrijden gewonnen! Hiermee komt Internos Zaterdag 1 op een 3e plaats in de competetitie met uitzicht op een eventuele periodetitel. Hierdoor lijkt de combinatie tussen spelers en technische staf zijn vruchten goed af te werpen en is de samenwerking in het algemeen goed te noemen.

Doventoernooi

Op zondag 17 maart is er bij Internos het Doventoernooi gespeeld. Ondanks dat er donkere wolken boven het veld dreigden voordat de wedstrijden werden gespeeld, brak het zonnetje net voor de wedstrijden door en konden de 4 teams beginnen met spelen. Deelnemende teams waren ZVSD/LDI/ADSV/Martini Stad. Het is een aparte waarneming deze teams te zien voetballen. Ondanks hun handicap is iedereen erg enthousiast. De KNDSB was erg blij Internos te hebben kunnen vinden om dit toernooi te organiseren.

Woensdagmiddag Pupillentraining

Zoals elke woensdagmiddag zijn alle kinderen welkom om op woensdagmiddag kennis te maken met voetballen bij Internos. Inlooptrainingen beginnen vanaf 14.30 uur tot en met 16.30 uur. Aanmelden kan bij Wim van den Bemt, die elke woensdagmiddag aanwezig is op het terrein.

Jeugdtrainers gezocht

Internos is op zoek naar jeugdtrainers voor aankomend seizoen. We zoeken trainers voor de teams JO8 t/m JO19. Indien u interesse heeft, kunt u contact opnemen via de mail: tc@vvinternos.nl. [l]