Unitas'30 JO15-6 goed op dreef

ETTEN-LEUR - Vorige week geen verslag gemaakt, omdat de verslaggever een weekendje weg was. Unitas'30 JO15-6 had toen riant met 1-7 gewonnen van Seolto JO15-1.

Zaterdag 16 maart speelde Unitas’30 JO15-6 alweer de 4e competitiewedstrijd. Dit keer thuis tegen Klundert JO15-2. Op basis van uitslagen is Unitas’30 JO15-6 de favoriet voor dit duel, maar dat zouden ze natuurlijk nog wel waar moeten maken.

Iedereen begon scherp aan de wedstrijd. De harde wind kwam van de zijkant, en de windrichting bepaalde het gedeelte van het veld waar het spel zich vooral zou spelen. Vanaf de eerste minuut was het duidelijk dat Unitas’30 inderdaad de overhand in het spel zou gaan hebben. Het was vooral Unitas’30 dat in de aanval was en Klundert kwam af en toe tot de 16 meter, maar ook niet verder dan dat. De harde wind maakte het lastig om goed te combineren, maar toch ging dat af en toe best aardig. In de eerste helft kwamen we op een 2-0 voorsprong, waaronder een perfect genomen vrije trap. Na de rust ging was het spelbeeld hetzelfde. Het werd 3-0 en een hele mooie combinatie resulteerde in de 4-0 en nog wat later werd het 5-0. Maar daarna werden we wat slordiger in de afwerking en ook in de verdediging. Waardoor Klundert nog een kans kreeg op een tegengoal door een counter waarbij er nog maar 2 Unitas’30 verdedigers waren tegen 4 aanvallers van Klundert. Maar gelukkig voor ons deden deze twee het erg goed en bleef het bij 5-0.

Het was een erg sportieve wedstrijd, heeft Unitas’30 JO15-6 een goede werklust getoond, en zijn ze goed op dreef.

Nieuwe trainer Unitas'30 2: Patrick Arnouts

Graag willen we jullie laten weten dat de Technische Commissie overeenstemming heeft bereikt met Patrick Arnouts om volgend seizoen trainer van Zondag 2 (het 2e) te worden. Hij volgt daarmee Sandor Wichers op die zich komend seizoen volledig gaat richten op JO17-1.

De 42 jarige - uit Sprundel afkomstige - Patrick is momenteel hoofdtrainer van Grenswachters wat uitkomt in de 4e Klasse B. Hiervoor was hij actief als hoofdtrainer bij NVS, Steenbergen en Sprundel. Patrick is in het bezit van het diploma UEFA B en kijkt er naar uit om de talenten van onze club klaar te stomen voor onze hoofdmacht.

Voetbalquiz

Vanwege het succes van vorig jaar, organiseren we ook dit jaar weer de Grote Unitas'30 VoetbalQuiz. Inmiddels is de denktank al gestart met het verzinnen van leuke, unieke voetbalvragen. Vorig jaar was de quiz goed bezocht met 18 teams. Dit jaar gaan we voor meer natuurlijk. En zeg nu eerlijk: "Wie wil er niet met die prachtige wisselbeker vandoor ?". Er zijn leuke prijzen te winnen, maar het voornaamste is toch wel een gezellig avondje in onze kantine.

De voorwaarden voor inschrijving zijn als volgt: team van maximaal 4 personen, waarvan er minimaal 2 lid zijn van Unitas'30; leeftijd speelt geen rol; nieuw dit jaar is het inschrijfgeld (dit om een leuke eerste prijs te kunnen aanbieden). Je kunt je al inschrijven met je team; stuur dan een mailtje naar info@unitas30.nl en vermeld daarin je eigen verzonnen teamnaam en wie er mee doen. Wij hebben er zin in, we hopen jullie ook! [l]