De trotse winnares! FOTO LEURSE LEUT
De trotse winnares! FOTO LEURSE LEUT Leurse Leut

Leurse Leut en karnaval 2019

ETTEN-LEUR - Karnavalsvereniging Leurse Leut wil bij deze allen bedanken die er aan bij hebben gedragen om Karnaval 2019 in Ut Zwaajgat tot een succes te maken.

Of je nu optochtdeelnemer, wagenbouwer, liedjeszanger of –schrijver bent, muzikant of dat je gewoon leutig mee hebt gefeest, alsmede alle medewerkers in de diverse horecagelegenheden. Wij vonden het een geweldig feest dat helemaal aansloot bij ons motto: Wemme ut beste stukske. Op onze website staan nu alle foto's van karnaval 2019. Via de website kun je naar ons YouTube kanaal voor leuke video's. Nogmaals: allen bedankt, ook degenen die we mogelijk hebben vergeten te noemen.

Loterij
Zoals elk jaar organiseerde karnavalsvereniging Leurse Leut ook nu weer een grote loterij, met als hoofdprijs: één minuut en 11 seconden gratis winkelen bij een supermarkt aan de Geerkade. Dinsdagmiddag 5 maart was het zover. Prins Adrijaon II van Ut Zwaajgat met zijn hele gevolg én de gelukkige winnares meldden zich dan rond tien voor drie bij de supermarkt. Pliessie Carlos gaf het startsein en de gelukkige hoofdprijswinnares, mevrouw van Bedaf, stormde door de rijk gevulde super met haar winkelwagen. De overige prijswinnaars kregen hun prijzen thuisbezorgd. De winnende loten staan op de website: www.leurseleut.nl [l]