Zwarte band karate examen programma training bij SKEL

ETTEN-LEUR - Afgelopen woensdagavond 13 maart bracht Dimitra Limneos sensei een bezoek aan de dojo van SKEL aan de Beukenlaan Etten-Leur Noord om de diverse programma´s voor de zwarte band te trainen. Dimitra sensei heeft een eigen karate school in Amsterdam, Shin Ju en heeft meerdere functies in binnen- en buitenland bekleed bij de diverse karate organisaties zoals bondscoach. SKEL is aangesloten bij de Karate-do Bond Nederland en in mei is de landelijke examen dag van de KBN te Harderwijk. Er gaan twee leden op voor resp. de eerste en tweede zwarte band, dus er moet flink worden getraind.

De training stond open voor karateka's vanaf bruine band van andere scholen, er waren zelfs enkele helemaal uit Sittard gekomen om 1,5 uur te trainen. Er waren bijna 30 karateka's aanwezig waarvan 10 van SKEL zelf. Zoals gewoonlijk werd er begonnen met een pittige warming up waarna de programma's werden getraind voor eerste en tweede zwarte band. Er werd afgesloten met twee minuten planken en de gebruikelijke groepsfoto. Van de aanwezige SKEL karateka's werd ook nog een groepsfoto gemaakt.

Bij SKEL is er een leuke jeugdgroep (vanaf 5 jaar) en groepen voor tieners en volwassenen. Het oudste lid is 82 jaar. Er kunnen altijd proeflessen worden gevolgd. Ook wordt er met de klassieke Japanse wapens getraind. Meer informatie is te vinden op ww.skel.nl, Facebook en Instagram (zoeken op Shotokan Karateclub Etten-Leur). Ook kunt u bellen 06-53846144 voor meer informatie. [l]