Velden Internos afgelopen weekend goed bezet

ETTEN-LEUR - Met 14 thuiswedstrijden zijn de velden van Internos op 23 maart goed bezet geweest. Er heerste een gemoedelijke en gezellige sfeer op de sportvelden. Zelfs de Voetbalspeeltuin was zaterdag erg druk bezocht. Steeds meer (groot)ouders weten de weg naar de Voetbalspeeltuin te vinden met hun kroost. Het is dan ook een groot genoeg om de interactie tussen (groot)ouders en kinderen te zien.

Na de winterstop werden de teams JO07-03 en JO09-02 toegevoegd aan de competitie. De nieuwe spelers zijn erg enthousiast en hebben het erg naar hun zin. Worden goed begeleidt door hun leiders, die ook de nodige energie in de teams steken. We zijn vol vertrouwen dat deze teams in de volgende competitie ook hun beste beentje voor willen zetten.

Ook onze Dames 1 timmeren hard aan de weg. Ze staan maar liefst op de 3e positie in de competitie. De dames hebben er erg veel plezier in samen. Onderling weten ze het ook altijd goed met elkaar te vinden, wat wel blijkt uit de behaalde resultaten tot nu toe. [l]