Voor al uw vragen over wonen, zorg, financiën en duurzaamheid.
Voor al uw vragen over wonen, zorg, financiën en duurzaamheid. Foto:

Seniorenbeurs
Etten-Leur

ETTEN-LEUR - In de Nieuwe Nobelaer wordt op donderdagmiddag 4 april de Seniorenbeurs Etten-Leur georganiseerd. Met één bezoek aan deze beurs worden al uw vragen op het gebied van wonen, zorg, financiën en duurzaamheid beantwoord.

Gratis entree

Vanaf 13:30 uur bent u van harte welkom bij de Nieuwe Nobelaer aan de Anna van Berchemlaan 2 in Etten-Leur. Om 14:00 uur wordt de beurs officieel geopend door wethouder Paantjes en bestuursvoorzitter Martin den Hartog van Avoord.

Op de Seniorenbeurs kunt u presentaties bijwonen en vrijblijvend de informatiemarkt bezoeken.

Presentaties

Na de opening kunt u van 14:00 tot 16:00 uur twee keer een presentatie van ieder één uur bezoeken over de volgende onderwerpen:

Vermogen & financieringsmogelijkheden, door Rabobank West-Brabant Noord;

Levenstestament & erfbelasting, door E& L Notarissen;

Uitleg Klik voor Wonen, door Alwel;

Nieuwbouw in Etten-Leur, door Gemeente Etten-Leur

Wilt u zich a.u.b. van te voren aanmelden voor de presentaties? Aanmelden kan via de website www.centrumvoorwonenettenleur.nl/seniorenbeurs. Of u kunt het aanmeldformulier ophalen en invullen bij het Centrum voor Wonen Etten-Leur aan het Vincent van Goghplein 37.

Informatiemarkt

Op de Seniorenbeurs is er ook een informatiemarkt. Deze is van 14:00 tot 18:00 uur geopend. Verschillende partijen staan u graag te woord bij hun informatietafel.

Kijk voor meer informatie en alle deelnemers op de website: www.centrumvoorwonenettenleur.nl/seniorenbeurs. [l]