Deelname NAC Oldstars bij Internos

ETTEN-LEUR - Op woensdag 10 april van 10.30-12.30 uur vindt er een kennismakingsochtend plaat voor 60+, die interesse hebben in deelname aan NAC Oldstars bij Internos.

Sinds 2016 wordt bij Internos iedere woensdagochtend Walking Football gespreeld. Dit is een voetbalvariant speciaal voor 60+, waarbij niet gerend mag worden, fysiek contact niet is toegestaan en hoge ballen verboden zijn. Gezelligheid staat centraal naast verantwoord bewegen. Gedurende het seizoen worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals een gezamenlijke lunch, een wedstrijdbezoek bij NAC en een vaartocht door de singels van Breda. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om vrijblijvend en kosteloos deel te nemen aan deze ochtend. Meer informatie vindt u op de website van Internos.

Kinderbingo

Op 10 april a.s. om 14.30 uur vindt er in de kantine van Internos Kinderbingo plaats voor kinderen van 7 t/m 11 jaar. Vriendjes/vriendinnetjes, ouders, opa's en oma's, oppas, iedereen is welkom. Uiteraard met hele mooie prijzen!

Koningsspelen

Op vrijdag 12 april a.s. vanaf 09.00 uur vinden de Koningsspelen van de Pontus plaats op het terrein van Internos.

Vrijwilligerspoule

Middels een app systeem maakt Internos gebruik van een vrijwilligerspoule. Elke week is een bepaald seniorenteam aan de beurt om de jongere elftallen bij te staan als scheidsrechter, maar wordt er ook assistentie gegeven aan de kantine en wordt er geholpen met het schoonmaken van de lokalen. Teams wisselen elkaar wekelijks af. Ook de zaterdag- en zondagteams helpen elkaar middels deze vrijwilligersapp. [l]