RODAS Copy & Office wil al haar (trouwen) klanten bedanken voor het vertrouwen in de afgelopen 25 jaar.
RODAS Copy & Office wil al haar (trouwen) klanten bedanken voor het vertrouwen in de afgelopen 25 jaar. Foto:

RODAS Copy & Office al 25 jaar niet te kopiëren

ETTEN-LEUR - Op 1 april 1994 hebben Tiny en Marcel Vera hun toen nog kleine kopieerbedrijf aan de Oude Bredaseweg 6 (naast café De Klomp) geopend en sindsdien zijn ze al die jaren de concurrentie en veranderende markt ver voor gebleven. In 1999 werd de ruimte al te klein, en werd er verhuist naar een grotere winkelruimte ook aan de Oude Bredaseweg maar nu op nummer 36B.

Op kopieer-/printgebied beschikt RODAS Copy & Office over een uitgebreid en modern efficiënt machinepark waarop al uw voorkomende kopieer- en/of printopdrachten zowel in kleur als zwart/wit met een maximale breedte tot 90 cm. verwerkt kunnen worden, en dit in een razend tempo en een perfecte kwaliteit.
RODAS Copy & Office wordt geprezen om de overzichtelijkheid van het grote assortiment aan kantoormaterialen, Teken- en Schilderbenodigdheden, Wenskaarten, Feestartikelen, Heliumballonnen en uitgebreide papierassortiment.
De winkel bestaat uit een groot assortiment aan kantoormaterialen of het nou gaat om een doosje paperclips, papier, etiketten, ordners, ringbanden of printercartridges ze hebben het allemaal in huis.
Zij kunnen u ook helpen met het leveren en bedrukken van bedrijfskleding. Dit is zowel te bedrukken als te borduren met de eigen borduurservice eventueel met uw bedrijfslogo.
Hebt u iets te vieren, dan heeft RODAS Copy & Office een groot assortiment aan feestartikelen en ballonnen in huis. Desgewenst kunt u de ballonnen ook laten vullen met Helium. Natuurlijk altijd leuk als cadeau voor een Huwelijk / Jubileum of bv een Babyshower.
RODAS Copy & Office is het postagentschap van Etten-Leur waar u al uw postzaken kunt regelen, voor zowel de zakelijke (postbussen) als de particuliere klant.
RODAS Copy & Office, Oude Bredaseweg 36B te Etten-Leur. Tel. 076-5017513. [l]