Stichting Oude Stijl Jazz
Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Op zondag 14 april organiseert de Stichting Oude Stijl Jazz Etten-Leur weer haar maandelijkse concertmiddag. Deze keer niet op de derde zondag van de maand vanwege het paasweekend, maar op de tweede zondag. Daarnaast wordt wegens het feit dat de Linde dit weekend volledig bezet is, uitgeweken naar Café/Zaal Hof van Holland (zaal Roeloffs) aan het van Bergenplein.

Te gast is dit keer De Bridge Town Jazzband. Gedurende meer dan 25 jaar heeft de Bridge Town Jazzband vele optredens mogen verzorgen voor bedrijven, privéfeesten, bekende jazzfestivals, in jazzclubs en op streetparades. De band heeft een zeer gevarieerd repertoire bestaande uit pure dixieland, maar ook swing, jive en latin nummers. De zangnummers die door diverse bandleden worden vertolkt, geven een extra dimensie aan het orkest. Naast het spelen van zelf gearrangeerde muziek, waarop lekker gedanst kan worden, hecht de band ook veel waarde aan entertainment.

Bezetting: Slagwerk: Gerard Stoutenburg; Bas: Frank van Kuyen; Banjo/gitaar: Ivan de Waal; Klarinet/saxen: Walter van de Hoven; Trompet: Arend Wegelin; Trombone: Harry Hack.

Graag ontmoet de Stichting weer veel belangstellenden op deze gezellige en ongedwongen jazzmiddag, die deze keer plaats vindt bij Hof van Holland, waar uiteraard ook iedereen welkom is. Er is voldoende parkeerplaats voorhanden op het van Bergenplein en bij de zaal.

Aanvang van het concert is 14:00 uur. Breng gerust familie, vrienden en bekenden mee naar deze middag oude stijl jazz.

Wilt u meer weten over de Stichting en de komende concerten bezoek dan eens de website www.jazzettenleur.nl. [l]