Centrum-Oost organiseert inloopmiddag in De Linde

ETTEN-LEUR - Wijkbelang Centrum-Oost organiseert diverse activiteiten in deze gezellige wijk van Etten-Leur. Veel van die activiteiten vinden plaats in en om De Linde. Alle activiteiten die Wijkbelang Centrum-Oost organiseert zijn ook toegankelijk voor mensen die niet in de wijk Centrum-Oost wonen, tenzij dat nadrukkelijk in een publicatie wordt vermeld.

Zo is er zondag 14 april weer een inloopmiddag. Belangstellenden uit de wijk e.o., jong en oud, zijn dan van harte welkom in wijkgebouw De Linde vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur. Het eerste kopje koffie / thee is gratis. Deze middag staat in het teken van line-dance. Country line-dance groep “The Moving Stars” verzorgen een gezellig optreden. De groep bestaat sinds september 2002 en telt op dit moment ongeveer 50 leden.
Op maandagmorgen, donderdagmiddag en vrijdagmiddag wordt er in De Linde enthousiast lesgegeven door lerares Toos van Eekelen uit Roosendaal. Er zijn leden die zelfs 2x per week gaan dansen. Het voordeel van line-dance is dat je het alleen kunt doen en dus niet perse een partner nodig hebt. Overigens zijn er ook diverse dansen die je als koppel danst, maar de meeste dansen doe je alleen. Bijna elke week wordt een nieuwe dans ingestudeerd. Meestal dan een dans met weinig en niet al te moeilijke passen. Andere dansen, die wat langer zijn en wat moeilijker, vragen wat meer geduld en vooral ook “feeling” met de muziek en het tempo.
De leden zijn hele gemotiveerde mensen, die nog steeds heel veel plezier beleven aan deze vorm van “samen gezellig bewegen”. De 1e vrijdagavond van de maand, vanaf 19.30 uur tot 23.00 uur, is er een vrije dansavond in De Linde. Dan wordt countrydansen afgewisseld met stijldansen. De entree is ook dan gratis.
Tot ziens dus op zondag 14 april in De Linde, Wipakker 16 in Etten-Leur. Ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig! Te voet of met de fiets ook bereikbaar vanaf de Lambertusstraat! Geniet van de line-dance groep en... doe gerust ook eens mee als dat aan je gevraagd wordt. [l]