Koningsspelen bij KV Focus

ETTEN-LEUR - Na een weekje rust is er bij KV Focus komend weekend zeker wat te doen. Op vrijdag 12 April organiseert KV Focus in samenwerking met basisschool De Pontus een leuke sportdag. Dit alles in het kader van de koningsspelen die overal gehouden worden.

Bij KV Focus zullen ongeveer 200 kinderen van de groepen 3 en 4 te gast zijn. Vanaf 09.00 uur zal het dus een drukte van belang zijn op het veld aan de Olympiade. Op het kunstgras veld zijn allerlei korfbal gerelateerde activiteiten. Op het grasveld zullen allerlei andere leuke sportspellen zoals trefbal, tikspellen, voetbal en nog vele andere spellen.

Met behulp van enthousiaste vrijwilligers van KV Focus waaronder ook veel jeugd spelers en vrijwilligers van de Pontus gaan we iets heel gezelligs wegzetten. Rond 14.00 uur is het geheel weer voorbij en dan is het even opruimen en napraten. Ook een proefles volgen op een van onze trainingsavonden? Stuur een mail naar secretariaat@kvfocus.nl

Competitie programma

De volgende dag zijn er wel twee teams die voor de competitie op het veld worden verwacht voor hun wedstrijd.

Zaterdag 13 April:

Focus B2-DSO(K)B3 av10.30u Etten-Leur

Good Luck 1-Focus 1 av14.00u Middelharnis

Korfbalvereniging Focus

KV Focus is ontstaan uit een fusie van Korfbalvereniging ELKV en Korfbalvereniging Zevenbergen. Korfbalvereniging Focus is een vereniging voor jong (vanaf 3 jaar) en oud. Op de eerste plaats is KV Focus natuurlijk een vereniging, waarbij de (gemengde) teamsport korfbal voorop staat. KV Focus beschikt over enthousiaste trainer/coaches die, naast de sportieve prestatie, ook veel belang hechten aan het sportplezier. Om korfbal te leren en bij te houden wordt er natuurlijk getraind. Dit doen we op onze vaste trainingsavonden op Dinsdag en Donderdag. Vanaf 18.45 uur zijn de teams onder leiding van hun trainers/coaches volop aan de gang.

Kom gerust eens een kijkje nemen en waarom probeer je het zelf niet. Ons mooie complex is gelegen aan de Olympiade en loop gewoon eens vrijblijvend binnen.[l]