Unitas'30 JO19-1 nu al kampioen in de hoofdklasse

ETTEN-LEUR - Met nog 4 speelrondes te gaan, is onze JO19-1 zaterdagmiddag 13 april door een mooie overwinning bij FC Tilburg, kampioen geworden van de hoofdklasse. De voorsprong op VOAB is inmiddels opgelopen naar 13 punten en dus zijn ze niet meer in te halen! Een ongekend mooie prestatie na een zeer geslaagd seizoen! Verschillende spelers hebben inmiddels hun debuut al gemaakt in het Eerste, en nu met de JO19-1 promotie naar de Divisie: Top gedaan mannen! De felicitaties gaan uit naar alle spelers, staf en begeleiding van Unitas ’30 JO19-1!

MO17-1 ontvangt wildcard NK MO17

Met trots hebben we het nieuws mogen ontvangen dat onze dames van MO17-1 een wildcard hebben gekregen voor deelneming aan het komende NK 2018-2019, op 9 juni in Boxtel. Deze wildcard is aan het team toegewezen door de organisatie vanwege hun goede en opvallende prestaties in de afgelopen periode. Als club zijn we trots op deze prestatie en wensen we het team veel succes bij het NK.

JO15-6 wint gemakkelijk van Dioz

Zaterdag 4 april speelde Unitas’30 JO15-6 thuis tegen Dioz JO15-1. Voor het begin van de wedstrijd bleek dat Dioz te kampen had met spelers tekort en daarom een aantal spelers van JO13 had mee genomen. Vanaf de aftrap was het Unitas’30 JO15-6 dat de bovenliggende partij van de wedstrijd was. Maar om de een of andere reden lukte het lange tijd niet om de 1-0 te maken. Hierdoor bleef Dioz lang in de race en kreeg het ook een paar kansjes, die gelukkig goed werden gepareerd door onze verdediging en keeper. Maar de aanhouder wint en in de 30e minuut wisten onze toppers eindelijk de 1-0 te maken. Dit was tevens de ruststand.

Na de rust was het spelbeeld hetzelfde. Unitas’30 JO15-6 combineerde best goed, creëerde kansen, maar wist deze niet te verzilveren, waardoor Dioz in de wedstrijd bleef. Gelukkig was het na 15 minuten in de tweede helft dan toch raak: 2-0 en een paar minuten later werd het 3-0.
Daarna werd Unitas’30 wat tammer bleef goed overspelen, maar miste het echte fanatisme om de score verder uit te laten lopen. Vlak voor tijd maakten we dan toch nog wel de 4-0.

Terugkijkende op de wedstrijd was zelfs Dioz tevreden met de uitslag. Unitas’30 JO15-6 mag ook tevreden zijn over het combinatiespel. Maar qua felheid heeft het zich in deze wedstrijd aan de snelheid van de tegenstander aangepast. Waardoor het wel een zeer vriendschappelijke wedstrijd was.

Bijna Is Nog Geen Ongeluk-spel

Vrijdag 10 mei om 20.00 uur begin weer met het Bijna Is Nog Geen Ongeluk-spel. Tweemaal dit seizoen komen we bij elkaar om dit leuke spel te spelen. In acht rondes zullen er per ronde winnaars zijn. De kantine is vanaf 19.00 uur open. Iedereen kan meespelen; je hoeft geen lid van Unitas’30 te zijn. Neem een goed humeur, een pen of een markeerstift mee, en je vriendin of buurvrouw mee. [l]