Publiek geniet van The Moving Ladies. FOTO REIN NUITEN
Publiek geniet van The Moving Ladies. FOTO REIN NUITEN Rein Nuiten

Geslaagde activiteiten bij Wijkbelang Centrum-Oost

ETTEN-LEUR- Afgelopen week werden er in De Linde alweer diverse geslaagde evenementen georganiseerd door Wijkbelang Centrum-Oost.

Woensdag 10 april speelden de kinderen hun maandelijkse kinderbingo. Ongeveer 25 kinderen hebben genoten van een gezellige middag, de heerlijke versnaperingen en natuurlijk van het leuke bingospel met mooie prijzen. Na de zomervakantie pakken we dat weer op en zullen tijdig melden wanneer dat gaat gebeuren.

Zaterdag 13 april is de bingo voor volwassenen, ook erg goed bezocht. Ruim 70 mensen, zowel uit Centrum-Oost als daarbuiten, hebben deze avond erg gewaardeerd. De prijzencommissie weet steeds weer te zorgen voor een goedgevulde prijzenpot, zodat er voor eenieder ook nog nuttige zaken te winnen zijn. Zaterdag 18 mei staat de volgende bingo voor volwassenen gepland. Dus noteer die datum alvast in je agenda. Daarna gaan we ook voor deze activiteit met zomerreces en melden tijdig de eerstvolgende gelegenheid in september.

Dan nog de maandelijkse inloopmiddag, afgelopen zondag 14 april. Dit keer opgeluisterd door line-dance-groep The Moving Ladies, waarbij overigens ook enkele mannen 'acte de presence' gaven. Ruim 30 mensen hadden een erg leuke middag en stellen een herhaling in het najaar erg op prijs. Met die wens gaan we dus rekening houden en zullen tijdig melden wanneer het zover is. [l]