Kom jij in onze armen?

ETTEN-LEUR - Nieuwe Nobelaer neemt graag een aantal vrijwilligers in de arm om de afdeling marketing en communicatie te ondersteunen met de verspreiding van posters en flyers. Voor de regio's Halderberge, Prinsenbeek / Zevenbergen en Zundert / Rijsbergen zijn helpende handjes welkom.

Je draagt zorg voor de verspreiding van drukwerk in het gebouw en verwerkt pr-materiaal dat per post binnenkomt. Daarnaast begeleidt je ongeveer één keer per maand een (kinder)activiteit rondom een voorstelling. Dus heb jij een paar uurtjes per week over dan sluiten we jou graag in onze armen!

Wie zoeken wij?

Naast je helpende handen bezit je over een vriendelijk gezicht en heb je bij voorkeur affiniteit met kunst en cultuur. Daarnaast is het natuurlijk handig als je niet in het duister tast qua navigatie in de regio waar jij graag de posters en flyers wil verspreiden. Je bezit over eigen vervoer en vindt het leuk om (kinder)activiteiten rondom voorstellingen in Nieuwe Nobelaer te begeleiden.

Wat bieden wij?

Een flexibele werkplek in hét culturele hart van Etten-Leur binnen een jong en dynamisch team.

Daarnaast ontvang je als vrijwilliger korting op producten, activiteiten en diensten binnen Nieuwe Nobelaer. Bij het gebruik van een auto voor het verspreiden van materiaal buiten Etten-Leur is een kilometervergoeding van toepassing. [l]