Koningsmarkt Jan uten Houte

ETTEN-LEUR - Op 27 april zullen de vrijwilligers van Heemkundekring Jan uten Houte weer aanwezig zijn op de Koningsmarkt met de boekenkraam. Zij staan op het stadhuisplein. De laatste eigen uitgaven van de Heemkundekring zijn er te koop en ook zijn er weer leuke aanbiedingen van oudere uitgaven.

Daarbij moet u denken aan bijvoorbeeld: De begraafplaatsen van Etten-Leur, jubilea in 2017, Missiebroeders en -zusters uit Etten-Leur. Alles wat dubbel is in de eigen bibliotheek is ook te koop en deze keer zijn er ook oude foto’s en ansichtkaarten in de aanbieding en enkele artikelen uit grootmoeders tijd.

Bent u Etten-Leurenaar en hebt u zelf een boek geschreven of heeft u boeken voor de Heemkundekring over Etten-Leur, zij hebben er belangstelling voor om ze op te nemen in de Heemkunde bibliotheek! Kom gerust langs bij de kraam!

Hebt u belangstelling voor de Heemkunde kring? U kunt ter plekke lid worden en ontvangt meteen nummer één van ons nieuwe kwartaalblad Heem-EL. U bent van harte welkom!

Natuurlijk bent u ook altijd welkom op het Paulushofje op de 2e woensdagmiddag van de maand, wanneer de bibliotheekgroep aanwezig is om u te woord te staan.

Erfgoed voor u, voor mij, voor ons allemaal. [l]