Succes voor Focus 3

ETTEN-LEUR - Afgelopen weekend was redelijk succesvol voor de teams van KV Focus. Blijkbaar gaat het op het veld beter dan in de zaal. Er waren wel 2 wedstrijden die op een andere dag gespeeld worden. Daardoor hoefde zowel Focus A1 als Focus B1 niet te spelen.

Focus D1 moest naar OranjeZwart/De Hoekse D2 om daar een spannende wedstrijd te spelen. Ze deden niet voor elkaar onder maar helaas was toch Focus D2 dat met een punt verschil verloor. Toch goed gespeeld en volgende keer beter. Focus B2 deed goed zaken. Ze waren duidelijk te sterk voor de B4 van Olympia(S) en wisten dan ook ruim te winnen. Zelfs Focus 3 wist deze week zijn wedstrijd te winnen. Ook deze wedstrijd was spannend want ook hier een zeer gelijk opgaande strijd . Na het laatste fluitsignaal bleek dat Focus 3 ook met miniem verschil had weten winnen. Focus 2 was eigenlijk de betere ploeg tegen Rust Roest 6. Alleen wisten ze de gecreƫerde kansen niet te verzilveren. Bij de rust was de stand nog in evenwicht 2-2. Ook in de tweede helft ging het gelijk op , maar om te winnen moet je minimaal 1 punt meer weten te scoren dan de tegenpartij. Rust Roest had ook gehoord van deze regel. Ze konden die wel toepassen zodat Focus 2 ondanks het goede spel maar het niet maken van verkregen kansen toch verloor. De doelpunten voor KV Focus kwamen van: Selina 2 maal en Suus en Christ elk 1 maal Hieronder de uitslagen van de gespeelde wedstrijden:

Oranje Zwart/De Hoekse D2-Focus D1 4-3

Focus B2-Olympia(S)B4 11-5

Scheldevogels 4-Focus 3 7-8

Rust Roest 6-Focus 2 5-4