Een voorbeeld van een dromenvanger.
Een voorbeeld van een dromenvanger. Foto: Claudia Ockers

AGENDA

Woensdag 24 april

PCOB

13:45 | De Linde

Op onze maandelijkse activiteitenmiddag ontvangen wij op woensdag 24 april de heer Van der Burg. Hij laat dan een audiovisuele presentatie zien over klassiek Italië. We bezoeken o.a. de steden Verona, Venetië, Assisi, Rome, Florence en Siena. Mogelijk hebt u deze steden ooit bezocht en is het leuk nog eens beelden hiervan te zien. U bent van harte welkom om 13.45 uur in de Linde, Wipakker 16 te Etten-Leur.

Donderdag 25 april

Dromenvangers maken

19:30 | Wijkgebouw de Gong

Dromenvangers, wie kent ze niet? Heb je ooit geprobeerd er een zelf te maken? Deze ervaring overkwam mij bij de burendag in september vorig jaar, in wijkgebouw de Gong. Claudia Ockers leidde een workshop dromenvangers maken. 's Ochtends liep ik er langs, maar dacht: dat is te ingewikkeld voor me. Al dat gepriegel. Tegen het einde van de dag liet ik me verleiden door de dromenvangers die ik zag hangen, in de mooiste kleurcombinaties. Wat bleek? Het was niet moeilijk, ik werd rustig van de herhalende beweging bij het maken van het binnenwerk. Het uitzoeken van de kleuren, de veertjes, de kralen, ik genoot ervan. Kom het ook eens ervaren! Workshop dromenvangers maken door Claudia Ockers. Datum: 25 april, 19.30 uur, wijkgebouw de Gong, Trompetlaan 42, Etten-Leur. Deze workshop gaat door bij voldoende deelnemers. Geef je op bij Joke Groeneveld, voorzitter@grauwepolder.nl. Gratis toegang.

Vrijdag 26 april

Meditatie

9:00 | Lambertuskerk

Alida van Veldhoven deelt haar kennis en ervaring met meditatie voor hen die graag een uurtje tot rust komen. Meditatie Zaden van geluk: 26 april en 24 mei. Tijd: 09.00-10.00 u. Locatie: Lambertuskerk Markt 62 4875CG Etten Leur. Aanmelden mag: contact@zininetten-leur.nl. Toegang: Vrijwillige bijdrage.

Filosofisch Café

19:30 | Petruskerk

Filosofisch Café, 26 april, Condities voor Geluk. Geluksprofessor Ruut Veenhoven doet sinds 1970 onderzoek naar wat ons gelukkig maakt. We gaan zijn ideeën bespreken en kijken wat voor ons zelf werkt. Tijd: 19.30-21.30. Locatie: De pastorie van de Petruskerk, Lange Brugstraat 32, 4871 CL Etten-Leur. Aanmelden mag: contact@zininetten-leur.nl