Uitnodiging Theatervoorstelling De OmZieners

ETTEN-LEUR - De Caritas van de Mariaparochie en de diaconie van De Baai, willen u, met familie, vrienden en collega’s graag uitnodigen voor de theatervoorstelling De OmZieners.

De OmZieners wordt gebracht door de Joseph Wresinski Cultuur Stichting; een multicultureel theatercollectief van professionele theatermakers en mensen die in armoede leven. Samen brengen zij een theaterproductie van artistieke en inhoudelijk kwaliteit voor een breed publiek.

De OmZieners is geïnspireerd op de kwetsbaarheid die armoede met zich meebrengt op elk levensterrein; arbeidsparticipatie, gezondheid, scholing, huisvesting etc. Ervaringsdeskundigen brengen die kwetsbaarheid op een indringende manier en met een gezonde dosis humor over het voetlicht. Zo willen wij een gesprek op gang brengen over de vraag hoe de participatiesamenleving een waardige plaats kan bieden aan mensen in kwetsbare situaties.

Informatie

Donderdag 2 en vrijdag 3 mei, De Baai, Lukaserf 2, 4871 ZM Etten-Leur. Aanvang:         20:00u (Ontvangst vanaf 19:30u). Toegang: Gratis. Vrije gift na afloop.

Aanmelden: omzieners@gmail.com (Niet verplicht, maar wel aan te raden.)