Badmintonvereniging op zoek naar oud leden

RUCPHEN - Dit jaar bestaat de Rucphense badminton vereniging “de Meppers” 45 jaar. Niet direct een reden voor een uitbundig feest, maar het bestuur leek het een leuke geste naar de oud leden om hen weer eens uit te nodigen voor een avondje “meppen”.

Daarom de uitnodiging aan alle oud leden (zowel jeugd als volwassenen) om op een of meer donderdagavonden in de maand juni het racket weer eens op te zoeken en een avondje te komen spelen.

Oprichting
In 1974 werd de badminton vereniging opgericht en op dit moment laat de vereniging met enige trots weten dat er nog enkele spelers die bij de oprichting betrokken waren, geregeld op donderdagavond hun partij komen spelen.

We kijken terug op 45 jaren, waarbij de vereniging ups en downs had, maar zich altijd goed staande wist te houden. Diverse keren kwamen teams met prijzen terug als ze deelgenomen hadden aan de competitie van de Nederlandse Badminton bond.

Nu is 45 jaar niet echt een jubileum jaar, maar bladerend in de oude ledenlijsten kwamen vele namen van oud leden weer naar voren. Hierbij kwam meteen ook naar voren dat het leuk zou zijn om deze personen nog eens te zien en misschien nog eens een partijtje te spelen.

Oproep oud-leden
Ondanks de moderne media bleek het toch nog moeilijk om de oud leden te bereiken. Telefoonnummers en e-mail adressen bleken niet meer te bestaan. Dus hierbij een oproep aan alle oud leden: Kom gezellig in juni nog eens een avondje spelen.
En was je geen lid van de badminton vereniging maar ken je in de kennissenkring nog wel een oud “Mepper” zorg dan dat die een avondje gezelligheid niet gaat missen. [l]