Zes Thuiswedstrijden bij KV Focus

ETTEN-LEUR - Het lijkt wel of het in de 2e helft van de veldcompetitie moeilijker wordt om op de geplande datum de wedstrijd te spelen. Over en weer druk overleg tussen de verenigingen en KNKV geven een heel ander programma dan in eerste instantie gepland is.

Een aantal wedstrijden wordt daarom ook op een trainingsavond afgewerkt. De 2 wedstrijden die KV Focus afgelopen weekend zo spelen zijn ook niet doorgegaan en zodoende worden deze ook komende week op een trainingsavond gespeeld.

Programma

Dinsdag 7 mei
Focus 1-Volharding/Emergo 1 av.20.00u Etten-Leur

Donderdag 9 mei
Focus B1-DVS 69 B3 av.19.00u Etten-Leur
Focus 2-OJC 98 2 av.20.15u Etten-Leur

Zaterdag 11 Mei
Albatros C4-Focus C1 av.09.30u
Focus D1-Keep Fit 70 D2 av.10.30u Etten-Leur
Focus A1-KVK/Volharding A1 av.10.30u Etten-Leur
Focus 3-Korbatjo 4 av.12.00u Etten-Leur
Korbatjo B1-Focus B1 av.12.45u
Luctor 1-Focus 1 av.6.00u
Als alles goed gaat zijn dit de te spelen wedstrijden. Hopelijk geen wijzigingen meer.

Korfbal bij KV Focus
In een notendop: Korfbal is een echte familiesport. Een dagje korfbal, is een dagje uit met je gezin! Zo kunnen jong en oud, dames en heren, allemaal sportief aan de slag met korfbal. We staan voor gezelligheid in combinatie met prestatiegerichtheid. KV Focus is daarom meer dan alleen een korfbalvereniging!

Korfbalvereniging Focus is een vereniging voor jong (vanaf 4 jaar) en oud. Op de eerste plaats is KV Focus natuurlijk een vereniging, waarbij de (gemengde) teamsport korfbal voorop staat. Focus heeft een mooie kantine, waar jaarlijks vele activiteiten worden georganiseerd: kaartavondjes, een playbackshow, koppelschiettoernooi, BBQ, seizoensafsluiting, alle leden, maar ook familie en vrienden van onze korfballers, zijn hierbij van harte welkom. KV Focus is met recht een sportvereniging voor het hele gezin. KV Focus beschikt over enthousiaste trainer/coaches die, naast de sportieve prestatie, ook veel belang hechten aan het sportplezier.

We dagen iedereen uit om ook eens een keertje mee te komen doen op een van onze trainingen die gehouden worden op dinsdag- en donderdagavond. Vanaf 18.45 uur zijn de teams dan bezig en zijn er voldoende mensen aanwezig om u ook eens de gelegenheid te geven om te ervaren hoe mooi en leuk korfbal is. Natuurlijk kunnen we net als alle andere verenigingen nieuwe leden gebruiken. Bij ons heb je het voordeel dat er geen wachtlijst is. Voor meer info over korfbal en KV Focus verwijs ik naar onze site www.kvfocus.nl [l]