SC Unitas'30 start met 'Bijna Is Nog Geen Ongeluk-spel'

ETTEN-LEUR - Vrijdag 10 mei om 20.00 uur beginnen we weer met het Bijna Is Nog Geen Ongeluk-spel. Tweemaal dit seizoen komen we bij elkaar om dit leuke spel te spelen.

In acht rondes zullen er per ronde winnaars zijn. De kantine is vanaf 19.00 uur open. Iedereen kan meespelen, je hoeft geen lid van Unitas’30 te zijn. Neem een goed humeur, een pen of een markeerstift mee, en je vriendin of buurvrouw mee.

JO19-1 nu al kampioen in de hoofdklasse

Met nog 4 speelrondes te gaan, is onze JO19-1 door een mooie overwinning bij FC Tilburg, kampioen geworden van de hoofdklasse. De voorsprong op VOAB is inmiddels opgelopen naar 13 punten en dus zijn ze niet meer in te halen!
Een ongekend mooie prestatie na een zeer geslaagd seizoen! Verschillende spelers hebben inmiddels hun debuut gemaakt in het Eerste, promotie naar de Divisie. De felicitaties gaan uit naar alle spelers, staf en begeleiding van JO19-1!

Na drie nederlagen weer winst Unitas JO13-6

Unitas JO13-6 begon fel aan de wedstrijd tegen Vivoo 13-1, wetende dat bij verlies we gingen dalen in de ranglijst. De jongens hadden er veel zin in en er werd goed samen gespeeld. Na een paar goede aanvallen en goed keeperswerk van de Vivoo-doelman werd het toch verdiend 1-0 door Ubayd. Kort hierna werd het 2-0 door een eigen doelpunt na goed door zetten van Jelle. Vlak voor rust werd het nog 3-0, weer door Ubayd, en 4-0 wederom een eigen doelpunt ook weer door goed druk zetten van heel het team.
Direct na de ranja kregen we een strafschop. Deze werd jammerlijk genoeg gemist. Maar de jongens lieten het hier niet bij zitten en wilden het publiek nog wat laten zien en dat lukte aardig. Uiteindelijk werd het 8-0 door doelpunten van Lars, Ubayd, Pim en Jesse. Ga zo door! Op naar volgende wedstrijd.

Unitas´30 1 heeft alles nog in eigen hand

Met 5 overwinningen in de laatste 5 wedstrijden, heeft ons Eerste zich een prachtige uitgangspositie verworven in de strijd om het kampioenschap in 2E. Nadat vorig seizoen ternauwernood lijfsbehoud is bewerkstelligd, gaat het dit seizoen voor de wind. We staan bovenaan met 4 winstpunten meer dan achtervolgers Madese Boys en Cluzona. Met nog 3 wedstrijden te gaan, hebben onze jongens het dus nog helemaal in eigen hand. Komende zondag de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen Voab uit Goirle.
Kom allemaal onze jongens aanmoedigen!!

Unitas'30 dames 1 zoekt jou

Dames 1: Een gezellig, sportief en ambitieus team dat op zoek is naar speelsters om het team te versterken vanaf volgend seizoen.
Dus, ben jij sportief, hou jij van een lekker partijtje voetballen op zondag en vind je sportiviteit en gezelligheid belangrijk? Meld je dan aan! We trainen twee keer per week, op dinsdag en op donderdag, dus kom gerust eens meetrainen! We hebben veel ambitie en willen graag hogerop met ons elftal, maar ook de derde helft blijft voor ons net zo belangrijk als de eerste en de tweede.

Ben of ken jij iemand die interesse heeft om een keer mee te trainen? Stuur dan een berichtje naar onze facebookpagina of mail naar Unitas30Dames1@gmail.com![l]