Het centrum als kleurrijk podium

ETTEN-LEUR – Op zondag 26 mei vindt de allereerste editie van Kleur Etten-Leur plaats. Midden in het bruisende centrum genieten bezoekers van een evenement van en door Etten-Leur. Voor iedereen. Een evenement waar inwoners hun stadsgenoten écht leren kennen.

Kleur Etten-Leur vormt het podium voor verenigingen en organisaties. Enorm veel enthousiaste mensen die zich graag presenteren op een verrassende manier. Van theater en kunst en natuur en cultuur tot zang en dans en sport en spel. Alle onderwerpen worden vertegenwoordigd. Natuurlijk worden de hobbyclubs en gildes niet vergeten tijdens dit splinternieuwe evenement.

Naast de ‘Couleur Locale’ vinden bezoekers tijdens Kleur Etten-Leur ook verrassend straattheater wandelend door de Hof van Houte, goede muziek op diverse podia, zonnige terrassen en verschillende foodtrucks op het Raadhuisplein, een bierproeverij op het sfeervolle Burchtplein en mooie (markt)winkels in het overdekte winkelcentrum.

Etten-Leur en omstreken zetten zondag 26 mei in de agenda. Ontdek van alles wat deze stad te bieden heeft. Het Winkelhart is makkelijk te bereiken met veel parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen. Ook met het OV kom je eenvoudig naar hét evenement met kleur. [l]