Internos JO15-1 en Saffron Dynamo U16 voor aanvang wedstrijd.
Internos JO15-1 en Saffron Dynamo U16 voor aanvang wedstrijd. Fred van Toledo

Engelse tegenstander voor Internos JO15-1

ETTEN-LEUR - Zondagmiddag jl. speelde Internos JO15-1 een vriendschappelijke wedstrijd tegen Saffron Dynamo U16 uit de buurt van Leicester in Groot-Brittanniƫ. Het werd een goede wedstrijd met veel inzet en gelukkig ook veel doelpunten, erg leuk voor de toeschouwers.

Saffron Dynamo U16 wist een voorsprong van 0-2 te pakken in de eerste helft, maar nog voor rust kwam Internos JO15-1 terug tot 2-2. Na rust kwam het scoren weer gauw op gang en Saffron Dynamo U16 had het rusten en de thee duidelijk beter verwerkt dan de Internos JO15-1 jongens. Ze liepen opnieuw uit, nu naar een 2-5 voorsprong, voordat Internos JO15-1 wat terug kon doen. Na de 3-5 probeerde Internos JO15-1 het wel, kansen kwamen er ook maar die werden gemist of gestopt door paal of Saffron Dynamo U16 keeper. Het werd 3-5 en onder applaus van o.a. alle meegereisde Engelse supporters werd deze sportieve en goede wedstrijd afgesloten.

Kampioenschap Internos Zo7

Internos Zo7 kampioen geworden door een duidelijke thuisoverwinning op Groen Wit Zo3 van 5-0. In de eerste helft waren er nog wat zenuwen blijkbaar want de rust werd bereikt met 0-0. Maar na rust ging Zo7 swingen en scoorde het 5x. Met nog 3 wedstrijden te gaan en 12 punten voorsprong is Zo7 niet meer in te halen door de andere teams in de competitie. Zo7 maakte de meeste goals (76), en kreeg de minste goals tegen (21) in deze competitie dus met recht kampioen.

IC dag en 7x7 toernooi

Op 1 juni is de IC-dag voor de jeugd. Het gaat om de teams JO-07 t/m JO-14. De Activiteitencommissie van Internos organiseert de IC-dag voor de jeugd. Deze begint om 10.00 uur en zal rond 13.00 uur afgelopen zijn. Met medewerking van Voetbal City en DJ Torro.

Op 1 juni is ook het 7x7 toernooi. Op deze dag gaan we alles op alles zetten om de gezelligheid en openheid van onze club wederom te laten zien! Wat vroeger in de morgen beginnen de poulefases. Om 13.00u heb je tijd om de energie aan te vullen met een hapje of een drankje en vanaf ongeveer 14.00u zullen de afvalrondes plaats gaan vinden. Er is in de middag een verliezers ronde en een winnaars ronde. Beide werken via een afvalsysteem en voor beide nummers 1 en 2 zijn leuke prijzen te winnen!! Ieder team speelt sowieso zijn poulewedstrijden en minimaal 1 afvalwedstrijd.

'Hoe en waar inschrijven voor 7x7?' Wacht niet langer, scharrel wat vrienden bij elkaar en schrijf je in! Heb je zwabber kuiten, elastieken benen of slaaihielen, maakt niet uit, iedereen mag meedoen! Inderdaad ook niet leden, of leden van andere verenigingen. Ook de dames die de heren wel eens op hun plek willen zetten zijn van harte welkom! De enige regel is dat je 18+ bent. Meer over dit onderwerp en inschrijven via de link op de site van internos www.vvinternos.nl of direct via https://www.vvinternos.nl/7x7-toernooi2019/[l]