Experience day bij rugbyclub

ETTEN-LEUR – Zondag 12 mei organiseert Rugbyclub Etten-Leur van 11.00 tot 13.00 uur de rugby Experience Day! Als je op zoek bent naar een unieke, sportieve en uitdagende sport, raden wij je aan om bij Rugbyclub Etten-Leur deel te nemen aan de rugby Experience Day voor een onvergetelijke rugby ervaring!

Onder leiding van ervaren trainers wordt je op een leuke en sportieve manier uitgedaagd. Tijdens deze dag zal je kennis maken met verschillende basiselementen van rugby zoals o.a. de pass, tackle en scrum. De Experience Day zal afgesloten worden met een wedstrijdje tag rugby. Het doel van deze dag is dat we jong en oud kennis willen laten maken met de mooiste teamsport die er is.

Teamsport
Rugby kan door iedereen gespeeld worden. Ben je snel en beweeglijk dan is een plek aan de zijkanten van het veld een goede plek om te spelen. Ben je klein maar behendig dan is de spelverdeling jouw plek. Ben je groot en sterk dan is een plek in de scrum jouw plek. Rugby is een echte teamsport. Je speelt met elkaar en kunt niet zonder elkaar. Rugby is een teamsport waarbij snelheid, behendigheid en kracht nodig zijn. Normen en waarden, kameraadschap en discipline zijn belangrijke kernwaarden voor rugby. Spreekt jou dit aan, dan is rugby de juiste keuze!
Iedereen vanaf 5 jaar en ouder is welkom om deel te nemen. Ga jij de uitdaging aan?

Categorieën
Rugby is een snel groeiende teamsport in Nederland. Rugby in Nederland is verdeeld over ongeveer 100 verenigingen, waarvan Rugbyclub Etten-Leur één van de oudste clubs is.
Bij rugby zijn een aantal leeftijdscategorieën verdeeld in de volgende teams: Guppen (5 jaar); Turven ( 6-7 jaar); Benjamins (8-9 jaar); Mini's (10-11 jaar); Cubs (12-13 jaar); Junioren (14-15 jaar); Colts ( 16-18 jaar); Senioren (heren); Senioren (dames).

Trainingen
Kan je niet naar de Experience Day komen? Dan heten we je graag welkom tijdens de trainingen bij rugbyclub Etten-Leur. De trainingsdagen zijn op dinsdag en donderdag. Trainingstijden zijn bij de Guppen t/m de Mini’s van 18.30 uur tot 19.30 uur. Bij de Cubs en Junioren van 18.30 tot 20.00 uur. En bij de Colts en Senioren van 20.00 tot 22.00 uur.

Adres
Rugbyclub Etten-Leur is gevestigd in Sportpark “de Streek”., Het adres is Kempenerrandweg 9, Etten-Leur.
Voor meer informatie: www.rugbyclubettenleur.nl [l]